Fotbal intern

Dialog spumos între Gigi Becali și Alexandru David: ”Nu-l iau pe Montini nici dacă îmi dau 100.000” / ”Nu avem acești bani”

13.02.2019 | 13:23
Dialog spumos intre Gigi Becali si Alexandru David Nul iau pe Montini nici daca imi dau 100000  Nu avem acesti bani
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a avut un dialog spumos cu președintele clubului Dinamo București, Alexandru David, cu privire la un eventual transfer al atacantului Mattia Montini la echipa pregătită de Mihai Teja. Oficialul dinamovist glumise că italianul poate pleca la vicecampioana Ligii 1 Betano pentru suma de 60 de milioane de euro.

”Asta o spun serios. Vă dau cuvântul meu de onoare că și dacă îmi dau 100.000 ei mie, nu-l iau. Că-mi măreşte lotul şi trebuie să ţin un om pe bară şi trebuie să mai muncescă cineva să-l antreneze. El e foarte valoros jucător, dar eu nu-l iau”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

ADVERTISEMENT
Mattia Montini este felicitat de Mircea Rednic în momentul în care a fost schimbat în meciul Dinamo - Poli Iași
Mattia Montini este felicitat de Mircea Rednic în momentul în care a fost schimbat în meciul Dinamo – Poli Iași

Dialog spumos între Gigi Becali și Alexandru David: ”Poate vă împrumutați din nou la Rednic”

Dialogul dintre Gigi Becali și Alexandru David pe tema transferului lui Mattia Montini la FCSB a continuat în aceeași notă. ”Domnule Becali, vă dau cuvântul meu de onoare că nu dăm 100.000, că nu avem de unde”, a replicat oficialul dinamovist. ”Lasă, că poate vă împrumutaţi din nou de la Rednic”, a glumit finanțatorul ”roș-albaștrilor”, iar președintele ”cîinilor” i-a răspuns: ”Nu ştiu dacă mai are, o să-l întreb”.

La sârșitul lunii ianuarie, Mattia Montini a afirmat că nu este interesat de un transfer la FCSB. El a explicat că singura soluție pentru a ajunge la marea rivală este ca Dinamo să nu îl trateze așa cum trebuie. Tot atunci, italianul a precizat că nu-l cunoștea pe Gigi Becali înainte de a veni în România.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ironizat-o pe Dinamo și a anunțat că elevii lui Mircea Rednic nu mai au cum să ajungă în play-off. Finanțatorul FCSB a spus că visul ”câinilor” se va încheia duminică, la meciul cu FC Botoșani din etapa cu numărul 24 a Ligii 1 Betano. El a dezvăluit de ce nu-i vrea pe ”câini” în play-off.