Sporturi

Dialog spumos între Roger Federer şi Darren Cahill! Elveţianul a gafat la interviu: “Avem 5 copii împreună”

18.08.2018 | 19:45
Dialog spumos intre Roger Federer si Darren Cahill Elvetianul a gafat la interviu Avem 5 copii impreuna
ADVERTISEMENT

Dialog spumos între Roger Federer şi Darren Cahill. Australianul i-a acordat elveţianului o replică amuzantă după ce Federer a comis-o la interviul de după meci.

Replici geniale între Darren Cahill şi Roger Federer. Roger Federer, numărul 2 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 5.669.360 dolari, după ce a dispus în sferturi de finală de compatriotul său Stan Wawrinka, 6-7 (2/7), 7-6 (8/6), 6-2.

ADVERTISEMENT

Federer trecuse în optimi de argentinianul Leonardo Mayer, 6-1, 7-6 (8/6). Adversarul elveţianului în semifinale va fi belgianul David Goffin, locul 11 ATP. În cealaltă semifinală, sârbul Novak Djokovic, locul 10 ATP, îl va întâlni pe croatul Marin Cilic, 7 ATP.

Dialog spumos între Roger Federer şi Darren Cahill

La un interviu acordat pe teren imediat după meci, Federer a vorbit despre legătura specială pe care o are cu bunul lui prieten şi compatriot, Wawrinka: Mă știu cu Stan de atât de mult timp, avem cinci copii împreună. Separat, vreau să spun, a fost discursul lui Federer care a stârnit hohote de râs pe arena principală din Cincinnati.

ADVERTISEMENT

Aflat la Cincinnati săptămâna aceasta alături de Simona Halep, Darren Cahill i-a oferit o replică elveţianului pe contul personal de Twitter: “Du-te cât mai repede în vestiar până nu intri în și mai multe probleme!”, i-a transmis australianul lui Federer. Stan Wawrinka a fost căsătorit cu Ilham Vuilloud, însă lucrurile între ei nu au decurs atât de bine şi au divorțat în 2015, după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță de 8 ani, Alexia. În prezent, Stan are o relaţie amoroasă cu tenismena din Croaţia, Donna Vekic, în vârstă de 22 de ani. Federer este căsătorit cu Mirka, cei doi având împreună patru copii, două perechi de gemeni: Myla Rose și Charlene Riva, Lenny și Leo.

Federer despre jucătorii gay din circuitul ATP. Femeile au avut mai mult curaj să recunoască

Roger Federer, care participă în aceste zile la puternicul turneu Masters de la Cincinnati, a fost întrebat ce părere are despre jucătorii gay din circuitul ATP. Jurnaliştii au au vrut să ştie opinia unuia dintre jucătorii legendari ai sportului alb, după ce un fost tenisman american mai puţin cunoscut, Brian Vahaly, acum în vârstă de 39 ani, a vorbit la 11 ani după ce s-a retras despre faptul că este homosexual. “Cred că nu e nicio problemă cu asta. E adevărat că nu ne-am confruntat niciodată cu acest lucru. Nu ştiu de ce, voi ştiţi? Nu a fost niciunul, sau unii au ales să nu o facă? Cred că ar fi cu totul acceptat, fără probleme. Eu îi susţin din toată inima. E un lucru bun. Nu contează de unde vii, cine eşti, eu susţin acest lucru şi trebuie să vorbeşti despre asta. Cred că s-ar simţi mai bine astfel, să fiu sincer, iar cu toţii ar trebui să ne susţinem unii pe ceilalţi pe această planetă”.

ADVERTISEMENT

Dacă despre jucătorii din circuitul masculin nu se cunosc prea multe amănunte, aceştia neîndrăznind să-şi dezvăluie public orientarea sexuală, în lumea tenisului feminin lucrurile sunt ult mai clare, cunoscându-se deja jucătoare care au făcut istorie în cariera lor şi care au fost lesbiene. Este vorba despre două dintre cele mai proeminente figuri din sportul feminin, multipla campioană americană Bilie Jean King şi cehoaica devenită cetăţean SUA Martina Navratilova. De asemeni una dintre cele mai bune jucătoare la dublu, Gigi Fernandez, deşi a fost o femeie foarte frumoasă s-a căstorit cu o altă femeie şi au împreună doi copii.