Fotbal intern

Dialog tensionat între Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu. “Aşa se provoacă un scandal!”

27.08.2018 | 09:25
Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu au avut un dialog tensionat după Viitorul - FCSB 1-4

La finalul meciului FC Viitorul Constanţa – FCSB, scor 1-4, din etapa a 6-a a Ligii 1 Betano, a avut loc un dialog tensionat între Gică Hagi, Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint. “Regele” i-a certat pe foştii săi coechipieri şi s-a arătat deranjat de titlurile apărute în presă, după declaraţia făcută în legătură cu Denis Drăguş şi Harlem Gnohere.

“E o părticică a României care nu mă vrea aici. Unii vor “să mă strice” cu toată lumea. Nu o să mai răspund de acum înainte. Fac ce pot aici, pe pătrățelul meu, și vă las pe voi. Nu îmi mai dau cu părerea, să vină să naționalizeze România cu cine vreți. Am zis doar că Drăguș ar merita să fie selecționat. De acolo că Hagi atacă Federația. Mie îmi place fotbalul și trebuie să îndur și aceste lucruri”, a spus Hagi, la flash-interviu.

Dialog tensionat între Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu

Imediat după ce a vorbit la flash – interviu, Gică Hagi a intervenit la o emisiune de sport pentru a avea un dialog aprins cu Ilie Dumitresc şi Gabi Balint. “V-am sunat să nu mai faceţi regii, să vă calmaţi. Ilie, şi tu, Gabi, să vă calmaţi. Se produc nişte titluri şi nişte atacuri de la o simplă declaraţie. Aşa se provoacă un scandal”, a comentat antrenorul Viitorului.

Gică Hagi şi Gabi Balint
Gică Hagi şi Gabi Balint la un meci al naţionalei României

Ilie Dumitrescu a încercat să-i explice lui Gică Hagi că Denis Drăguş a fost foarte mediatizat. “Gică, tu ai ascultat emisiunea din seara asta? Nu? O să ai ocazia să asculţi emisiunea. Noi eram foarte calmi. Eu am fost în direct cu Contra şi s-a discutat speţa Drăguş. S-a dezbătut subiectul Drăguş”.

Dumitrescu: “Se întâmplă lucrurile astea pentru că eşti cel mai important personaj din fotbalul românesc”

Hagi: Am fost… Domnul Dumitrescu…”.

Dumitrescu: “Hai, mă, lasă-mă cu domnul Dumitrescu”.

La finalul dialogului aprins dintre Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu, cei doi s-au mai liniştit.

Dumitrescu: “Nu-mi mai spune `domnul Dumitrescu`, că nu îţi stă bine”.

Hagi: “Îţi spun, că eşti fratele meu”.

Dumitrescu: Hai că m-ai ţinut în plus aici. Emisiunea era până la 00:15″.

De unde a început dialogul tensionat dintre Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu

“Am văzut că vreţi să naţionalizaţi (naturalizat – n.r.) pe cineva. Asta nu înseamnă că nu e bun. Dar nu aţi vorbit nimic de Drăguş, e păcat. E şi el vârf, chiar dacă e nou. Pe el nu mai trebuie să-l naturalizați. Sau poate trebuie, cine ştie? Că-i de la Hagi. Poate trebuie să mă naturalizați şi pe mine”, a fost declaraţia lui Hagi de la care a pornit scandalul.

6 goluri în 8 meciuri pentru Denis Drăguş

În vârstă de 19 ani, Denis Drăguş a debutat la prima echipă a celor de la FC Viitorul Constanţa pe 1 august 2017. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro are un contract valabil până în iunie 2023 cu gruparea finanţată şi antrenată de Gică Hagi. Atacantul a evoluat în 8 partide pentru FC Viitorul Constanţa în sezonul 2018 – 2019, a înscris 6 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă. Denis Drăguş are trei prezenţe la echipa naţională a României U 19, unde a debutat pe 13 februarie 2018, dar şi trei jocuri pentru România U18.