Sport

Dialog uluitor între Giovanni Becali și legenda Rapidului. „Tu o să pleci înaintea mea din Giulești!”

Legenda Rapidului a purtat un dialog uluitor cu Giovanni Becali pe vremea când impresarul era președinte al giuleștenilor.
14.06.2024 | 16:20
Dialog uluitor intre Giovanni Becali si legenda Rapidului Tu o sa pleci inaintea mea din Giulesti
Marian Rada, despre conflictul cu Giovanni Becali. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marian Rada a intrat în inimile giuleștenilor pentru cei 35 de ani pe care i-a petrecut în cariera sa la club în multe funcții pe care le-a deținut. Legenda Rapidului a dezvăluit și un dialog interesant pe care l-a avut cu Giovanni Becali.

Dialog uluitor între Giovanni Becali și legenda Rapidului. “Tu o să pleci înaintea mea din Giulești!”

Impresarul a fost președinte al clubului din Crângași pentru scurt timp în sezonul 2003-2004. În perioada respectivă, Marian Rada făcea parte din staff-ul lui Dan Petrescu când acesta a fost dat afară, iar legenda Rapidului a avut un dialog uluitor cu Giovanni Becali după acel moment.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Rapid a vrut să îl dea afară și pe Marian Rada o dată cu Dan Petrescu, însă acesta i-a spus că nu va pleca de club și i-a oferit un răspuns neașteptat lui Becali. Legenda Rapidului își dorea să lucreze doar pentru giuleșteni și ar fi făcut orice să rămână la echipă.

“Am fost la un moment dat și principal, dar dacă voiai să fii doar principal, la un moment dat trebuia să îți găsești de lucru în altă parte. Eu nu mă vedeam să lucrez în altă parte decât la Rapid. Orice ar fi acolo, dar să fiu la Rapid. Simțeam că sunt util și că pot să ajut clubul. 

ADVERTISEMENT

Înainte erau contractele acelea permanente, nu convenții sportive cu perioadă contractuală. Erai angajat al clubului. La un moment dat a venit Giovanni Becali și l-a dat pe Dan Petrescu afară, care era antrenor principal și pe mai mulți.

Mi-a zis și mie că mă dă afară, pentru că l-a dat și pe antrenorul principal. Și eu i-am zis: ‘Tu o să pleci înaintea mea, eu nu plec de la Rapid’. Și m-a trimis la copii, i-am zis că nu e nicio problemă și m-am dus acolo”, a mărturisit Marian Rada la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

“Hai Giovanni, hai Giovanni, pleacă!”

Așa cum a prezis Marian Rada, Giovanni Becali a plecat înaintea sa de la Rapid. Fostul președinte al giuleștenilor a fost cerut de fani să fie dat afară din cauza evoluțiilor slabe ale echipei.

“Într-o zis mă uitam din tribună la un meci de seniori, mergea echipa rău, Giovanni adusese niște jucători care nu prea erau pe placul fanilor și a început tot stadionul să strige: ‘Hai Giovanni, hai Giovanni, pleacă!’.

ADVERTISEMENT

Și eu stăteam și mă uitam le meci. Giovanni se uita urât numai la mine. Dar eu nu aveam nicio treabă. Mergeam la toate meciurile.

Credea că dirijam eu fanii. Eu eram angajat și aveam contract de muncă la club, nu putea să mă dea afară”, a mai spus Marian Preda la SUFLET DE RAPIDIST.

Legenda Rapidului a mărturisit și faptul că s-a simțit bine atunci când a făcut parte din staff-ul lui Dan Petrescu: “A fost foarte bine atunci, nu a fost nicio problemă. Nu am renunțat.

Vorbeam cu Dan Petrescu și cu staff-ul. Ne împărțeam tot ce aveam de făcut. Dan Petrescu era și atunci un antrenor bun, dar nu se adaptase la Rapid, era diferit”.

Marian Rada, despre conflictul cu Giovanni Becali

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși