Carousel hot news

Ce a vorbit Constantin Anghelache cu David Moyes

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu tehnicianul de la Manchester United, dialog în urma căruia oficialul dinamovist ar fi fost sfătuit să îl...
Autor: Adrian Dumitru | 04.01.2014 | 20:39
Ce a vorbit Constantin Anghelache cu David Moyes

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu tehnicianul de la Manchester United, dialog în urma căruia oficialul dinamovist ar fi fost sfătuit să îl păstreze pe Dorin Rotariu!

Oficialul “haitei” a declarat la Radio GSP că stafful lui Manchester apreciază calităţile puştiului de 18 ani, însă un transfer în momentul de faţă ar putea să însemne şi finalul pantei ascendente a tînărului timişorean. “Sînt convins că a stîrnit interes cu cele 5 goluri briliante, dar 2-3 ani rămîne la noi. Toţi am decis acest lucru şi avem răbdare. Cînd am vorbit cu David Moyes la Manchester cu Şahtior mi-a zis că e un jucător valoros, dar o greşeală pe care o fac jucătorii de vîrsta lui e că vor să plece prea devreme. Pînă acum n-au venit oferte în cifre, dar există multe cluburi interesate. Sigur mai vine un atacant, iar Thomas rămîne sigur pînă la sfîrşitul contractului, mai ales că Ţucudean pleacă la vară la Standard”, a declarat Anghelache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!