Sporturi

Dialogul purtat de Simona Halep cu reporterul român prezent la Doha: “Dacă voi trimite asta, o s-o dea la televizor”

17.02.2019 | 15:30
Dialogul purtat de Simona Halep cu reporterul roman prezent la Doha Daca voi trimite asta o so dea la televizor

Dialogul purtat de Simona Halep cu reporterul român prezent la Doha. Simona Halep, care va ocupa locul secund în clasamentul mondial începând de luni, 18 februarie, a reuşit un parcurs impresionant la turneul din capitala Qatarului sub comanda noului ei antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, fostul tehnician din echipa lui David Goffin. Chiar şi aşa, Simona a cedat în trei seturi în finala turneului organizat la Doha, de categorie Premier, cu premii totale în valoare de 916,131 de dolari.

Simona fost învinsă de adversara ei din ultimul act, Elise Mertens, locul 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 6-3 la capătul unui meci care a durat două ore şi şase minute de joc. Aceasta este a doua finală disputată de Simona la Doha, după cea din 2014 câştigată după o finală disputată cu sportiva din Germania, Angelique Kerber. Pentru sportiva noastră, finala de la Doha este a 16-a pierdută în circuitul feminin de tenis. De asemenea, din totalul de 34 de finale jucate, Simona Halep a reuşit să câştige 18, printre care şi turneul de Grand Slam de la Roland Garros (2018).

Discuţia Simonei Halep avută cu reporterul român prezent la turneul de la Doha

Chiar dacă tocmai pierduse şansa de a pune mâna pe un nou trofeu, Simona Halep a avut dispoziţia necesară de a glumi la microfonul TV Digi Sport, cu reporterul trimit la Doha, Gabriel Morariu. Pusă pe glume, românca, fost lider mondial, l-a rugat pe jurnalist să repete întrebarea tocmai adresată pentru că o uitase după un schimb amuzant de replici.

Reporter: Simona, cum te simți? Au trecut foarte puține momente de când s-a terminat finala.
Simona Halep: Te-ai îmbrăcat la costum pentru că a fost finala?
Reporter: Păi, nu m-am îmbrăcat la costum și la Ostrava (n.r. la Fed Cup)?
Simona Halep: Ba da, dar ieri nu te-ai îmbrăcat la costum. Mai repetă o dată întrebarea, te rog!
Reporter: Dacă voi trimite asta, o s-o dea la televizor.
Simona Halep: Să o dea…

Tags: