Life

Diana Bart, înlocuită la Prima TV! Vedeta surpriză care prezintă acum Flash Monden: „Este o provocare”

Surpriză la Prima TV! Alexandra Anastasescu este cea care i-a luat locul Dianei Bart la cârma emisiunii Flash Monden, în noul sezon al shosw-ului.
07.12.2022 | 18:40
Diana Bart inlocuita la Prima TV Vedeta surpriza care prezinta acum Flash Monden Este o provocare
Diana Bart nu mai prezintă emisiunea Flash Monden, de la Prima TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După plecarea de la Flash Monden, o altă prezentatoare cu renume i-a luat locul Dianei Bart la Prima TV. Alexandra Anastasescu a dat emisiunile sportive pe știrile despre vedete.

Vedeta care a înlocuit-o pe Diana Bart la Prima TV. Alexandra Anastasescu a renunțat la sport în favoarea showbizului

Pe la cârma emisiunii s-au perindat mai mulți prezentatori, dar Diana Bart a fost o prezență permanentă și a rămas chiar și atunci când patronul postului de televiziune s-a schimbat, în 2020. Alături de ea au stat Alexandru Constantin, care după 13 ani petrecuți în trust „a trecut” la România TV și apoi Cove, după ce a plecat de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, și el și-a lăsat colega singură, pentru a prezenta show-ul concurs Primii câștigă. Despărțirea nu a durat prea mult, însă, căci Diana Bart l-a urmat.

Chiar dacă era de așteptat ca ea să rămână în continuare și la Flash Monden, emisiunea de unde telespectatorii Prima TV pot afla noutăți din viața vedetelor, bârfe de la Hollywood și auzi știri din lumea mondenă de la noi, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Noul sezon Flash Monden a debutat marți, 6 decembrie 2022, cu o altă prezentatoare. Este vorba despre Alexandra Anastasescu.

„Este o provocare și o bucurie să intru în echipa de la Prima TV. Vom afla, împreună, tot ce mișcă în lumea mondenă și vom diseca ținutele vedetelor”, a spus Alexandra Anastasescu.

ADVERTISEMENT

Cine este Alexandra Anastasescu?

Noua vedetă Prima TV nu este străină de televiziune, însă este cunoscută mai mult pentru faptul că a adus în casele oamenilor știrile sportive.

Alexandra Anastasescu a putut fi urmărită la Realitatea TV, în perioada 2012-2014, și la Telekom Sport și Telekom info, din 2014 până în 2020.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie a anului trecut, Alexandra Anastasescu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un om de afaceri controversat din Prahova.

Conform CanCan.ro, noua vedetă Prima TV a strălucit în ziua nunții, îmbrăcată într-o rochie tip sirenă din dantelă, accesorizată cu pietre prețioase. La fericitul eveniment i-au fost alături Alex și Andra Erbașu.

În vârstă de 32 de ani, Alexandra Anastasescu a atras adesea atenția prin prisma pasiunii ei pentru obiectele vestimentare de lux, fiind adesea văzută purtând haine sau accesorii semnate de brand-uri consacrate, mai menționează sursa citată anterior.

Ce spunea Diana Bart, recent, despre anii petrecuți la Prima TV

Într-un interviu acordat recent pentru FANATIK, Diana Bart a vorbit și despre cei 10 ani petrecuți la Prima TV, dar și despre noul format pe care îl va prezenta alături de Gabriel Coveșanu.

„Aici am învățat să cred în spectacol, să fac bine, să mă bucur și să merg cu drag la muncă. Iar pe 17 decembrie intrăm în casele telespectatorilor cu un program cu totul și cu totul special.

Voi prezenta Primii câștigă, un quiz show unic pe piața media de la noi. 4 zile pe săptămână, de luni până joi, de la 19:15 pasionații de quiz show vor putea participa la Prima TV la Primii câștigă de pe telefon, tabletă, de oriunde s-ar afla, în fața televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

Primii câștigă este un show unic de televiziune, în fiecare ediție eu și Cove vom adresa 10 întrebări și toți cei care reușesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărți marele premiu”, a dezvăluit Diana Bart în fața reporterului FANATIK, fără să menționeze, însă, că nu va mai fi văzută și la Flash Monden.

ADVERTISEMENT