Life

Diana Bart, rețetă delicioasă de brioșe de legume, în culori. Cum le face prezentatoarea de la Prima TV

Diana Bart, sfaturi utile pentru brioșe delicioase de legume, în culori. Care este procesul la care apelează vedeta Prima TV.
08.12.2024 | 18:40
Diana Bart reteta delicioasa de briose de legume in culori Cum le face prezentatoarea de la Prima TV
Diana Bart și rețeta sa de brioșe de legume. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii Flash Monden, Diana Bart, are o rețetă delicioasă de brioșe de legume, în culori, perfectă pentru persoanele care sunt atente la siluetă. Cum le face prezentatoarea de la Prima TV pentru a fi pe placul fiicelor sale.

Rețetă de brioșe de legume, în culori. Diana Bart le pregătește rapid

Diana Bart este o vedetă care are un stil de viață sănătos și echilibrat, începând de la sport până la alimentele pe care le consumă. Vedeta de la Prima TV are foarte mare grijă de felul în care arată atunci când apare pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea se numără printre personalitățile publice care obișnuiesc să împărtășească cu oamenii diverse sfaturi și rețete culinare. Recent, le-a spus internauților cum face brioșele de legume, în culori, pentru familia sa.

Acestea nu sunt doar sănătoase și prietenoase cu silueta, ci se fac ușor și rapid. În plus, vor fi savurate chiar și de cei mai mofturoși pentru că au în compoziția lor multe vitamine și minerale, ideale pentru funcționarea normală a organismului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Diana Bart susține că aceste brioșe sărate, din diverse legume, sunt pe placul fetelor sale. Pentru aceste brioșe de legume, în culori, prezentatoarea folosește 8 linguri de făină de migdale, 4 ouă, 4 căței de usturoi, 3 dovlecei, 1 morcov, 1 ardei kapia roșu.

De asemenea, în rețetă mai pune 200 de grame de telemea de oaie sau de capră, sare, piper, o legătură de pătrunjel, mărar proaspăt și susan alb sau negru. Moderatoarea de la Prima TV începe procesul de pregătire prin spălarea legumelor.

ADVERTISEMENT

Pașii de urmat pentru brioșe de legume, în culori

Diana Bart dă toate legumele prin răzătoare și apoi le lasă la scurs. Le scurge de apa în exces cu mâna sau cu ajutorul unui tifon și ulterior, le pune pe toate într-un vas încăpător. Adaugă sare și restul ingredientelor.

Compoziția obținută se pune în forme special concepute pentru brioșe. Se dau la cuptor pentru circa 50 de minute sau până când devin aurii, crocante și savuroase. Cuptorul trebuie să fie neapărat încins în prealabil.

ADVERTISEMENT

„Eu profit din plin să pun ingrediente cu multe vitamine și minerale, care să ne asigure, dintr-o masă delicioasă tot ceea ce corpul nostru are nevoie”, a scris Diana Bart pe pagina personală de Instagram.

În aceeași notă, vedeta a transmis faptul că dovleceii au rolul de a susține sistemul imunitar pentru că au antioxidanți care ajută vederea, digestia și sănătatea pielii. De asemenea, susanul este bogat în calciu, brioșele de legume având și multe proteine.

ADVERTISEMENT