Sport

Diana Belbiță a prevăzut umilința lui Conor McGregor: ”Am pariat pe Poirier”. Exclusiv

24.01.2021 | 15:58
Diana Belbita a prevazut umilinta lui Conor McGregor Am pariat pe Poirier Exclusiv
ADVERTISEMENT

Luptătoarea UFC, Diana Belbiță, cel mai cunoscut nume românesc din MMA la ora actuală, a oferit pentru FANATIK prima reacție după umilința suferită de Conor McGregor și a spus că se aștepta ca Dustin Poirier să câștige lupta.

Irlandezul a fost învins prin KO tehnic în repriza a doua, în cadrul galei UFC 257, la revenirea sa în ring după ce și-a anunțat retragerea în data de 6 iunie 2020.

ADVERTISEMENT

McGregor a primit 5 milioane de dolari, sumă ce include și veniturile din televizarea partidei. De cealaltă parte, Poirier a încasat 1.000.000 de dolari, o sumă mult mai mică, dar care este oricum cea mai mare remunerație primită de american de-a lungul carierei.

Umilința suferită de Conor McGregor a fost prezisă de Diana Belbiță

”S-a pariat foarte mult pe victoria lui McGregor deoarece în primul meci dintre Dustin și Conor, Poirier a ajuns la podea în mai puțin de două minute în urma loviturilor încasate de la McGregor. Doar că nu mai suntem în 2014, atunci când a avut loc primul meci dintre cei doi”, a declarat Diana Belbiță pentru FANATIK după umilința suferită de McGregor.

ADVERTISEMENT

”De această dată am văzut un Dustin Poirier mult mai sigur pe el, care nu s-a aruncat pur și simplu la bătaie, ci și-a așteptat momentul. I-a ‘tocat’ piciorul care se știe deja că este o slăbiciune a lui Conor pentru a-l încetini, iar când prima lovitură a sa l-a zdruncinat nu s-a mai oprit până nu s-a încheiat lupta”, a mai spus luptătoarea UFC.

”Cred că această luptă poate fi o dovadă clară a faptului că MMA-ul este unul dintre cele mai imprevizibile sporturi. După ce a fost devastat în mai puțin de două minute de Conor McGregor, șapte ani mai târziu Dustin se întoarce și îl face TKO pe cel mai mare superstar din UFC.

ADVERTISEMENT

Personal nu sunt un fan al lui Conor McGregor așa că înainte de luptă am pariat pe ‘The Diamond’ Poirier, ca dovadă există postarea mea dinainte de lupta celor doi. În acest moment, cu Khabib retras, mi-aș dori o luptă pentru titlu între Justin Ghaetje și Dustin Poirier”, a concluzionat Belbiță pentru FANATIK.

Șeful UFC, Dana White, este sceptic în privința viitorului lui Conor McGregor pe scena artelor marțiale mixte: ”Este ca în Rocky 3, când îți iei un iaht de lux, când ai un anumit stil de viață, nu mai poți să rămâi sălbatic. Când era tânăr îi era foame, acum are de toate, tot ce și-a dorit. Nu am vorbit cu el după meci, dar mă va suna să mă bată la cap cu planurile sale”.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Khabib și mi-a spus: ‘fii sincer, eu sunt mult peste acești indivizi și i-am bătut deja pe toți’. Nu pare încurajator, vom vedea. El s-a retras, dar eu insist ca el să se mai bată în ring”, a menționat Dana White.

ADVERTISEMENT