Carousel hot news

Diana Bulimar – trei medalii de aur şi un bronz, Sandra Izbaşa – un argint

Gimnasta Diana Bulimar a cîştigat medaliile de aur în finalele de la bîrnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la...
01.09.2013 | 11:13
Diana Bulimar - trei medalii de aur şi un bronz, Sandra Izbaşa - un argint
MEDIAFAX FOTO

Gimnasta Diana Bulimar a cîştigat medaliile de aur în finalele de la bîrnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn din Olanda.

Diana Bulimar a fost notată cu 14.533 în finala de la bîrnă şi cu 14.300 la sol, cucerind medaliile de aur, în timp ce la paralele, cu nota de 13.733 a obţinut medalia de bronz. La rîndul său, Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, cu nota de 14.133.

Ieri, la aceeaşi competiţie, Diana Bulimar a cucerit medalia de aur în finală la individual-compus, cu un total de 57.533 puncte, fiind urmată pe podium de Elisabeth Seitz (Germania, 54.833) şi de Noel van Klaveren (Olanda, 54.667).

Cele două gimnaste tricolore se pregătesc pentru participarea la Campionatul Mondial din Belgia, care va debuta în 30 septembrie, la Antwerp.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri