Ce mesaj le-a transmis Diana Bulimar fanilor ei, după ce a părăsit Exatlon!

Filon Stan   
în Cele mai citite
30/03/2018, 21:10
Ce mesaj le-a transmis Diana Bulimar fanilor ei, după ce a părăsit Exatlon!

Diana Bulimar s-a întors acasă, după aproape trei luni petrecute în Republica Dominicană, unde a concurat la Exatlon. Fosta gimnastă a fost aşteptată pe aeroportul de la Otopeni de câţiva apropiaţi, colege de gimnastică, dar şi de antrenorul ei. Diana a ţinut să le mulţumească fanilor ei printr-o postare pe o reţea de socializare. 

”Wow ce experienţă, incredibil! Vreau doar să vă mulţumesc, din tot sufletul, pentru susţinere, pentru încurajare, pentru momentele în care nu mai puteam dar am simţit energia pozitivă pe care mi-aţi dat-o! #placintele#haifaimosii”, a scris Gogo pe o reţea de socializare. 

Gogoşile, slăbiciunea Dianei Bulimar 

Mesajul Dianei a fost foarte bine primit de fani, care au umplut-o de complimente. ”Am plâns când ai plecat!!!eşti de apreciat….mult respect!!”, sună unul dintre mesaje. ”Imi pare rau ca ai plecat de la exatlon … sa stii ca noi te iubim si te vom sustine intot ce ai de gand sa faci in viata . Te iubesc Diana Bulimar”, a scris un alt urmăritor al „Gogo”. Toată lumea îi spune Dianei “Gogo”, pentru ca este mare amatoare de gogosi. De altfel, chiar si Vladimir Draghia i-a spus cand a plecat de la Exatlon sa manance si pentru el gogosi cand va ajunge acasa. Asa ca, prietenele i-au adus Dianei, chiar la aeroport, gogosi. 

 

Închide ×