Life

Larisa Iordache și Diana Bulimar, de la America Express, fac bani frumoși și fără show-ul de la Antena 1. Ce rentă viageră au

Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt cele două gimnaste de aur care vor participa la show-ul Antenei, America Express 2022, cele două mergând acolo în postura de vedete.
24.05.2022 | 18:53
Larisa Iordache si Diana Bulimar de la America Express fac bani frumosi si fara showul de la Antena 1 Ce renta viagera au
Diana Bulimar și Larisa Iordache iau bani serioși și în afara show-ului America Express / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Foste colege la lotul național de gimnastică al României, Larisa Iordache și Diana Bulimar concurează, ca echipă, în show-ul America Express și vor parcurge ”Drumul Aurului” prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de aproximativ 7.000 de kilometri. Cele două, plătite regește de Antena 1, își vor completa, în acest fel, veniturile pe care le au după ani de performanță în sportul românesc.

Diana Bulimar și Larisa Iordache câștigă bani frumoși în afara show-ului America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar, medaliate cu bronz la Olimpiada din 2012 de la Londra la concursul pe echipe, sunt din nou colege ”de lot”, la America Express, show-ul de la Antena 1. Cele două se pregătesc să ajungă în America Latină pentru ca, alături de opt alte perechi, să parcurgă circa 7000 de kilometri prin țări precum Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT

Cum show-ul Antenei este unul de mare succes, onorariile vedetelor, negociate individual, pornesc de la câteva mii de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, ceea ce înseamnă că cele două gimnaste vor veni, după două luni de filmări, cu buzunarele doldora de bani.

Și, dacă veniturile câștigate din show-uri TV sunt semnificative, dar le încasează pe perioade scurte de timp, cele două gimnaste se bucură și de o sursă constantă de bani. Mai exact, amândouă sunt răsplătite de statul român, așa cum e și normal, pentru performanțele obținute din sport, ele primind, lună de lună, de la retragerea din lumea sportului, o rentă viageră.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Diana Bulimar din renta viageră

Diana Bulimar, cu o carieră admirabilă în gimnastică, întreruptă însă devreme din cauza unor accidentări destul de grave, câștigă, conform documentelor consultate de FANATIK, o sumă mai mică ca rentă viageră față de Larisa Iordache.

Astfel, conform raportărilor făcute de Ministerul Tineretului și Sportului, Diana Bulimar primește în fiecare lună aproape 7.000 de lei, adică puțin aproximativ 1.400 de euro. La acești bani însă, Diana Bulimar adaugă sume serioase din postura de influencer și încasează și bani buni ca și crainică sau comentatoare ale concursurilor de gimnastică.

ADVERTISEMENT

Ce rentă viageră primește Larisa Iordache

Larisa Iordache a reușit să adune mai multe medalii în carieră decât fosta ei colegă de la lot, Diana Bulimar, motiv pentru care, lunar, încasează de două ori mai mulți bani de la statul român. Retrasă anul trecut din lumea gimnasticii de performanță și reprofilată ca antrenoare a unor loturi de copii, Larisa Iordache încasează lunar aproape 14.000 de lei ca rentă viageră, adică peste 3.500 de euro.

Cele două gimnaste însă sunt departe de alte nume grele din lumea sportului pe care l-au practicat și ele, nume precum Nadia Comăneci, Gina Gocean, Sandra Izbașa, Cătălina Ponor, Andreea Răducan, Simona Amânar, Marius Urzică sau Marian Drăgulescu, cu toții câștigând câte 16.635 de lei lunar.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar și Larisa Iordache, fericite că pleacă la America Express

Prietene de ani buni, de când amândouă făceau parte din lotul național de gimnastică și se antrenau la Deva, Diana Bulimar și Larisa Iordache au acceptat cu mare bucuria provocarea unei aventuri de tipul America Express. Așa că, de curând, atunci când și-au anunțat participarea la show-ul Antenei 1, declarația celor două a fost una cât se poate de simpatică.

“Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârna de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicită la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă, dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajunge cât mai departe în competiție așa cum am făcut în gimnastică. Experiența asta vine cu speranțe noi prin care ne așteptăm să trecem cu bine și să ne descoperim pe noi într-un alt mediu de competiție”, spuneau cele două gimnaste, conform comunicatului de presă remis de Antena 1.

Dacă Diana Bulimar este deja experimentată în ceea ce privește show-urile care îi pun rezistența fizică și psihică la încercare – a făcut parte din echipa Faimoșilor din primul sezon al Exatlon România – Larisa Iordache este novice în domeniul acestor experiențe.

ADVERTISEMENT