Life

Diana Dumitrescu, adevărul despre kilogramele în minus. Cum a slăbit blondina

Diana Dumitrescu este într-o formă fizică de invidiat, find întrebată tot mai frecvent în mediul virtual cum a reușit să slăbească.
30.10.2021 | 22:07
Diana Dumitrescu adevarul despre kilogramele in minus Cum a slabit blondina
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre kilogramele în minus, asta după ce în ultima vreme acumulase ceva surplus.

Actrița a mărturisit la ce „rețetă” a apelat, subliniind faptul că ajutorul a venit din partea unui medic nutriționist. Așa a ajuns vedeta să dea jos aproape 8 kilograme.

ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu a făcut și foarte mult sport, un set de exerciții pe care a început să le realizeze pentru prima oară undeva în luna februarie a acestui an.

Diana Dumitrescu, siluetă trasă prin inel. Cum a reușit actriță să slăbească

„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nuriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp.

ADVERTISEMENT

Nutriționista cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii pe zi ai voie șamd. 

Deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase.

ADVERTISEMENT

Îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, a spus Diana Dumitrescu pe Instagram.

Vedeta recunoaște că ar mai vrea să dea jos câteva kilograme, lucru pe care, cu siguranță, îl va face în perioada următoare tot prin intermediul aplicației despre care vorbește.

ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu nu este adepta dietelor. Pe ce rețetă se axează

Blondina a început să se confrunte cu greutatea după ce a devenit mamă, ea aducând pe lume un băiat în septembrie 2019, precizând că nu este adepta dietelor.

De atunci Diana Dumitrescu este într-un întreg proces de slăbire, în ciuda faptului că imediat după naștere a reușit să elimine 12 kilograme.

Actrița nu se oprește aici și visează să arate și mai bine. Pentru asta frumoasa artistă spune că nu depune eforturi majore, ba chiar mănâncă normal, însă evită mesele foarte târzii.

ADVERTISEMENT