Life

Diana Dumitrescu împlinește 39 de ani: “Fiul meu este unicul și singurul cadou adevărat”. Ce își dorește de ziua ei

Frumoasa Diana Dumitrescu împlinește, pe 30 septembrie, 39 de ani, și ne dezvăluie ce-și dorește cu adevărat astăzi, de ziua ei.
30.09.2022 | 08:58
Diana Dumitrescu implineste 39 de ani Fiul meu este unicul si singurul cadou adevarat Ce isi doreste de ziua ei
Diana Dumitrescu împlinește azi 39 de ani. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actrița Diana Dumitrescu ne spune azi, când împlinește 39 de ani, ce face de se simte mereu ca la 20 de ani, cât de importantă este, pentru ea, meseria de mamă și ce lucruri, în afară de sănătate, își dorește orice femeie. Își aduce aminte de câte ori și-a serbat ziua pe platourile de filmare din Buftea și care este cel mai important vis al ei.

Ce-și dorește Diana Dumitrescu de ziua ei: “Lucruri pe care le vrea orice femeie, diamante, pantofi”

Frumoasa actrița Diana Dumitrescu împlinește astăzi, 30 septembrie, vârsta de 39 de ani. Cu ocazia zilei ei de naștere, cunoscuta actrița spune, pentru FANATIK.RO, că sufletul ei tânăr a ajutat-o să-și mențină tinerețea intactă. Ne vorbește de singura ei dorința, să fie sănătoasă și familia la fel, și glumește spunând că mai sunt niște lucruri fără de care ar putea trăi, și anume diamantele. Diana Dumitrescu nu are curaj încă să ne spună detalii despre cel mai important vis al ei, dar promite să facă orice ca el să se realizeze.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Diana! Cum te simți?

-Mulțumesc, mă simt foarte bine, nu pot spune că simt cei 39 de ani pe care îi împlinesc, dar sunt momente în viață când trebuie să-mi arăt vârsta prin alegerile sau deciziile pe care trebuie să le fac. Dar, în general, mă consider un suflet tânăr și cred că acest lucru m-a ajutat să îmi mențin, cu adevărat, tinerețea. Am zis de atâtea ori cuvântul “tânăr” de zici că mă văd de 20 de ani.

“De când a apărut Carol în viața mea nu prea mai am dorințe noi” mărturisește cunoscuta actriță

Cum petreci azi? Ce-ți dorești de ziua ta?

-Îmi voi petrece ziua alături de Alin și Carol, bineînțeles, și de câțiva prieteni apropiați, nu fac o mare petrecere. De când a apărut Carol în viața mea nu prea mai am dorințe noi. Poate singura pe care o avem, de altfel, cu toții, este să fiu sănătoasă pentru mine și pentru familia mea. Sănătoși să fim căci pe restul le facem. Altfel, dacă mă întrebi ce-mi doresc ca femeie, sunt destule “lucruri” pe care mi le doresc, dar fără de care pot trăi liniștită, așa că nu cred că merită menționate. “Lucruri” gen diamante, pantofi (râde).

ADVERTISEMENT
Diana Dumitrescu alături de familia ei. Sursă foto: Arhivă personală
Diana Dumitrescu, alături de familia ei. Sursă foto: Arhivă personală

Diana Dumitrescu, o mamă fericită: “Singurul meu cadou adevărat este fiul meu”

Care a fost cel mai frumos cadou pe care ții minte să-l fi primit vreodată?

-Răspunsul la întrebarea asta e simplu, Carol, fiul meu. A apărut foarte aproape de ziua mea, când am împlinit 35 de ani, deci nu-mi puteam dori ceva mai mult. În decursul anilor am primit nenumărate lucruri frumoase cadou, dar minunea care îmi bucură fiecare zi și care m-a împlinit că femeie, este unicul și singurul cadou adevărat, Carol.

Ai vreun vis pe care nu ți l-ai îndeplinit încă?

-Da, am câteva, dar cred că este timp. Adică vreau să-ți spun că mereu m-am gândit la faptul că toate vin la timpul lor, că fiecare lucru care este pentru mine apare în viața mea atunci când sunt pregătită pentru el. Am un vis, o dorința mai mare, într-adevăr. Dacă va deveni realitate, rămâne de văzut, dar de renunțat la ea, până nu încerc, nu renunț. Promit să te anunț când va deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Ți-ai sărbătorit vreodată ziua pe scenă?

-Nu, nu am avut acesta ocazie, dar m-am sărbătorit de mai multe ori pe platourile de filmare.

“I-aș spune să aibă mai multă încredere în forțele ei”

Dacă te-ai întâlni astăzi cu Diana cea mică, ce i-ai spune, ce sfaturi i-ai da?

-I-aș spune să nu renunțe niciodată la visurile ei, să nu își mai piardă niciodată speranța, pentru că soarele răsare întotdeauna și că orice greutăți vor veni, să și le asume căci o vor face mai puternică. Și neapărat i-aș spune să aibă mult mai multă încredere în ea și în forțele ei.