Life

Diana Dumitrescu, scandal monstru cu o vecină: „A chemat Poliția”. Ce s-a întâmplat

Diana Dumitrescu s-a trezit cu Poliția la poartă din cauza unei vecine. De la ce a pornit scandalul dintre femeie și celebra actriță?
05.10.2022 | 18:01
Diana Dumitrescu scandal monstru cu o vecina A chemat Politia Ce sa intamplat
Diana Dumitrescu a povestit cum a ajuns să se certe cu vecina sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Diana Dumitrescu a povestit în mediul online cum s-a trezit cu Poliția la poartă după ce s-a certat cu o vecină. Actrița a spus de la ce a pornit totul și nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa femeii.

Diana Dumitrescu în scandal cu o vecină. Actrița s-a trezit cu Poliția la poartă

La doar câteva zile după ce a aniversat 39 de ani, Diana Dumitrescu s-a trezit în mijlocul unui scandal monstru cu o vecină. După cum a povestit vedeta în mediul online, totul ar fi pornit de la faptul că a parcat mașina în dreptul porții femeii, iar aceasta și-a ieșit din minți.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Diana Dumitrescu și-a cerut scuze de mai multe ori, aceasta nu a vrut să înțeleagă. Nervoasă, actrița care obișnuia să facă furori în telenovelele difuzate pe Acasă TV i-a sugerat să cheme Poliția.

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat Poliția.

ADVERTISEMENT

I-am zis: ‘Faceți doamnă poză la mașină și chemați Poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc’”, a povestit Diana Dumitrescu pe Instagram, notează SpyNews.

Totodată, Diana Dumitrescu a mărturisit că vecina ei a ieșit la poartă însoțită de câinele său, în încercarea de a o intimida. Vedeta a recunoscut că era atât de nervoasă încât ar fi fost în stare să-i ia acesteia telefonul din mână și să îl spargă.

ADVERTISEMENT

„Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta”

Diana Dumitrescu și-a continuat istorisirea și nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa vecinei sale. Actrița a dezvăluit că aceasta a reușit să scoată la iveală tot ce este mai rău din ea.

Totodată, i-a îndrumat pe cei care o urmăresc să nu procedeze la fel atunci când primesc scuze din partea cuiva, ci să le accepte sau să le respingă într-un mod mai puțin deranjant.

ADVERTISEMENT

„Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta! Sunt mahalagioaică când vreau! Și eu pot să țip, să înjur și să jignesc oamenii pe stradă așa aiurea, dar noroc că sunt în toate facultățile mintale și mă abțin până dau de nebuni”, a completat Diana Dumitrescu.

ADVERTISEMENT