Cele mai citite

Diana Dumitrescu, test de sarcină la „Ferma Vedetelor”

Actriţa Diana Dumitrescu pare foarte aproape de visul de a deveni mămică. A cerut un test de sarcină la „Ferma vedetelor”.
Autor: Claudiu Ilie | 22.02.2018 | 23:40
Diana Dumitrescu, test de sarcină la „Ferma Vedetelor”

Diana Dumitrescu a avut unele simptome care i-au dat de bănuit, aşa că a cerut cu maximă discreţie un test de sarcină la emisiunea „Ferma vedetelor”. „Nea Raţă, te rog să imi aduci când vii, un test de sarcină, că este posibil”, a spus vedeta. Deşi a vorbit în şoaptă, s-a aflat imediat, mai ales că nea Raţă a comentat: „Aoleu, păi sper să fie băiat!”.

Actriţa visează să fie mamă. „Ne dormim amândoi. Aşteptăm să vină barza. Aşteptăm amândoi să se întâmple. Îmi doresc atât de mult, încât sper să nu devin o mamă obsedată. Nu o să exclud bonele”, spune Diana.

Fericită şi plină de strălucire, actriţa este îndrăgostită şi nu ascunde acest lucru. „Ne iubim foarte mult. Cred că e sufletul meu pereche. E bărbatul perfect pentru mine. E bărbatul din viaţa mea care nu mi-a tăiat aripile în niciun fel”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.

Mare iubitoare de muzică, actriţă şi-ar fi dorit să aibă voce. „Nu am mare talent, dar îmi place muzica. Am cântat în câteva piese de teatru, dar atât”, spune Diana.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!