Life

Diana Enache este însărcinată. Reacția lui Adrian Enache după ce a aflat că va deveni bunic

„Socrul” a confirmat vestea: Diana Enache este însărcinată. Fiica lui Adrian Enache și Ionuț Vîntu vor deveni părinți în câteva luni.
25.05.2023 | 11:14
Diana Enache este insarcinata Reactia lui Adrian Enache dupa ce a aflat ca va deveni bunic
Diana Enache este însărcinată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat vestea, Diana Enache, cu care fiul are o relație de aproximativ patru ani este însărcinată. Tânăra și Adrian Enache au refuzat să vorbească despre subiect până acum.

Este oficial, Diana Enache este însărcinată

În urmă cu câteva zile CanCan scria că Diana Enache este însărcinată, după ce a fost surprinsă cu burtica de gravidă. Iar aceasta este, deja, responsabilă, căci a renunțat la pantofii cu toc și a optat pentru o ținută mult mai lejeră.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Enache are de aproximativ patru ani o relație cu Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Tânăra în vârstă de 25 de ani a ascuns mult timp identitatea bărbatului care o face fericită, dar de câteva luni își trăiesc iubirea public.

Atunci când au apărut primele zvonuri conform cărora Diana Enache ar fi însărcinată, prezentatoarea Prima TV a refuzat să dea declarații despre subiect. „Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit”, a afirmat Diana Enache pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În schimb, „socrul” Sorin Ovidiu Vîntu a fost mai mult decât fericit și a confirmat că Diana Enache este, într-adevăr, însărcinată. „Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a spus el pentru CanCan.

Pe de altă parte, Adrian Enache nu a fost la fel de deschis. „Cu tot respectul, nu comentez”, a transmis Adrian Enache pentru wowbiz.ro. Nici atunci când s-a aflat identitatea iubitului fiicei sale nu a avut prea multe de spus.

ADVERTISEMENT

Diana Enache își dorea copii încă de anul trecut

Faptul că Diana Enache este însărcinată nu este tocmai o surpriză. La finalul anului trecut, atunci când făcea primele declarații despre relația cu Sorin Ovidiu Vîntu, în exclusivitate pentru FANATIK, vedeta mărturisea că își dorește copii.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, ne spunea Diana Enache, acum însărcinată, conform primelor informații, în patru luni.

ADVERTISEMENT