Life

Diana Enache, întâmplare neplăcută în copilărie. Cum a fost salvată de Pepe: “E un om minunat”

Diana Enache și-a amintit de o întâmplare neplăcută din copilărie. Cum a fost fiica lui Adrian Enache salvată de Pepe, acum mult timp.
18.09.2022 | 11:05
Diana Enache intamplare neplacuta in copilarie Cum a fost salvata de Pepe E un om minunat
Cum a fost Diana Enache salvată de Pepe. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Enache și-a amintit un episod neplăcut cu Pepe, petrecut cu mult timp în urmă. Fiica lui Adrian Enache a fost la un pas de înec atunci când era mai mică.

Diana Enache și-a amintit de o întâmplare neplăcută. Artista a fost salvată de Pepe

Cântăreața a fost salvată de Pepe atunci când era pe punctul de a se îneca, motiv pentru care acum îi este foarte recunoscătoare.

ADVERTISEMENT

Diana Enache îl apreciază foarte mult pe prezentatorul de la Te cunosc de undeva și se bucură pentru realizările lui.

Fiica lui Adrian Enache a mai spus că ar vrea ca Pepe să-i cânte la nuntă atunci când va veni momentul să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

“Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc. Și pe care îl respect și ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente.

Chiar ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, am așa un flash, o trăire în mine. Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face.

ADVERTISEMENT

Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă!”, a declarat Diana Enache pentru ciao.ro.

Diana Enache, detalii despre relația cu tatăl ei

Artista are o relație foarte bună cu tatăl ei, care se bazează pe comunicare. Deși nu este genul de părinte care să o “păzească”, Diana Enache recunoaște că se simte în siguranță atunci când îl are alături.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost niciodată nevoie să mă păzească, avem o relație bazată pe comunicare, pe prietenie. Așa cum îmi place mie să spun, e fratele meu mai mare.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Diana Enache este foarte apropiată și de Aurelian Temișan, care cântă alături de ea și de tatăl ei.

Cântăreața îi consideră pe juratul de la Te cunosc de undeva și pe soția sa, Monica Davidescu, “al doilea set e părinți”. Aceștia i-au fost mereu alături, încă din primele luni de viață.

“E o emoție care nu se descrie în cuvinte, să cânți cu acești doi grei, mai ales că, pe lângă meseria lor.

Și ce reprezintă ei în muzica românească, încărcătura emoțională pe care o am atunci când sunt alături de mine și recunosc.”, a adăugat ea.

Diana Enache se consideră norocoasă că a crescut într-un mediu de artiști atât de apreciați, alături de care a a avut ocazia să urce pe scenă.

ADVERTISEMENT