Life

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, imagini senzuale. Bruneta e mai îndrăzneață după divorț

Diana, fosta consoartă a lui Răzvan Simion, a realizat câteva poze inedite. Are mai multă încredere după separarea de vedeta de la Antena 1.
07.09.2022 | 20:33
Diana fosta sotie a lui Razvan Simion imagini senzuale Bruneta e mai indrazneata dupa divort
Diana, fosta consoartă a lui Răzvan Simion, poze inedite. Are mai multă încredere în ea după separare. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă alături de care prezentatorul de la Neatza are doi copii distribuie în ultima vreme numai imagini senzuale. Femeia e mai îndrăzneață de când a divorțat și mai ales, de când s-a căsătorit a doua oară.

Diana, fosta consoartă a lui Răzvan Simion, poze inedite. Are mai multă încredere în ea după separare

Diana, fosta consoartă a lui Răzvan Simion, are o siluetă impecabilă. Imaginile din social media vorbesc de la sine și o arată mult mai dezinvoltă și mai deschisă, dovadă că poartă cu mare încredere pantaloni scurți.

ADVERTISEMENT

Aflată în vacanță cu cel de-al doilea soț, afaceristul timișorean Radu Biță, bruneta a optat pentru un tricou simplu, dar elegant și o pălărie în stil cowboy. Per total, look-ul ales de fosta soție a matinalului de la Antena 1 este unul inspirat.

Și unde mai pui că lasă la vedere destul de multă piele în zona picioarelor, lucru cu care Diana Simion nu era foarte bună prietenă până acum.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta nu este singura imagine cu care frumoasa brunetă face furori pe rețelele de socializare, acolo unde apare și o poză făcută de aproape, care îi scoate în evidență bustul.

Cele două ținute îi accentuează foarte bine silueta de care fosta soție a lui Răzvan Simion pare să aibă foarte multă grijă. Totodată, tenul Dianei Simion este unul curat și fără imperfecțiuni, care nu-i trădează vârsta.

ADVERTISEMENT
Diana Simion
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Răzvan Simion a divorțat după 15 ani de relație

Răzvan Simion și Diana au divorțat după o relație de 15 ani. Separarea s-a produs în urmă cu 7 ani, matinalul subliniind că cel mai greu i-a fost să le explice copiilor ce se întâmplă. Iancu și Tudor au rămas la mamă.

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei.

ADVERTISEMENT

De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate.

Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor.

Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru. Ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora”, spunea prezentatorul de la Neatza la momentul despărțirii, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT