Life

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit. Cine este bărbatul care i-a furat inima

09.11.2020 | 12:32
Diana fosta sotie a lui Razvan Simion sa logodit Cine este barbatul care ia furat inima
ADVERTISEMENT

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a refăcut viața sentimentală după separarea de prezentatorul de la Antena 1, iar acum s-a logodit cu un bărbat pe care-l cunoaște de foarte mulți ani. Femeia este în culmea fericirii, postând în mediul online imagini cu inelul. 

Fosta parteneră de viață a matinalului s-a mutat la Timișoara, acolo unde s-a reîntâlnit cu un vechi prieten. Aceasta și omul de afaceri, Radu Bița, au luat decizia de a merge pe același drum la scurt timp după ce femeia a divorțat de colegul lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația lor a trecut la nivelul următor, Diana Simion fiind cerută în căsătorie în urmă cu numai câteva zile. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se înțeleg de minune și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de la Antena 1, cerută în căsătorie

În prezent, Diana Simion este fericită, dovadă fiind chiar fotografiile postate pe rețelele de socializare. Femeia le-a arătat tuturor cum arată inelul de logodnă primit de la partenerul de viață cu care a început o relație amoroasă în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Da este o lume”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion în dreptul imaginilor de pe contul de Facebook, unde apare alături de iubitul ei cu zâmbetul pe buze.

Mesajele și felicitările oamenilor nu au întârziat să apară. Diana Simion și Radu Bița au primit numeroase aprecieri din partea internauților, mai ales că femeia a vorbit destul de rar despre relația sa.

ADVERTISEMENT

„Casă de piatră și multă fericire”, „Felicitări, să fiți iubiți și fericiți”, „Să fie într-un ceas bun”, „Să aveți o viață frumoasă” sau „Casă de piatră, să vă fie bine!”, sunt câteva dintre mesajele venite din partea fanilor.

Inelul primit de Diana Simion de la iubitul ei
Inelul primit de Diana Simion de la iubitul ei. Sursa foto: Facebook.com

Radu Bița, declarație despre fosta soție a lui Răzvan Simion

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. 

ADVERTISEMENT

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, declara în urmă cu ceva timp Radu Bița, iubitul Dianei Simion, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: