News

Diana Gureşoaie s-a iubit cu un fost campion mondial la box

Diana Guresoaie a facut victime "grele" de-a lungul anilor! O super-vedeta din sportul mondial a vrut sa-si paraseasca nevasta pentru bruneta originara din Oltenita care a fost retinuta intr-un dosar...
07.02.2015 | 08:37
Diana Gureșoaie duce o viață de lux

Diana Guresoaie a facut victime “grele” de-a lungul anilor! O super-vedeta din sportul mondial a vrut sa-si paraseasca nevasta pentru bruneta originara din Oltenita care a fost retinuta intr-un dosar de proxenetism.

Retinuta de Politie pentru 24 de ore intr-un dosar de proxenetism, Diana Guresoaie a avut in doar cativa ani un traseu spectaculos, transformandu-se din “Printesa” interlopului Bulae in iubita campionului David Haye.

Originara din Oltenita, Diana Guresoaie si-a dat seama ca orasul de bastina este mult prea mic pentru aspiratiile ei, inca de pe vremea cand inca nu implinise majoratul. Chiar daca era combinata cu o “celebritate” locala, “Bulae”, fiul unui cunoscut afacerist din zona, Diana a intrat in forta in lumea mondena a Capitalei. A fost combinata la inceput cu fostul dinamovist Adi Ropotan, a avut o scurta relatie cu Cristi Tanase, dar firea ei petrecareata a facut-o sa caute mereu alte experiente.

In urma cu aproape 4 ani, Guresoaie a avut sansa de a da lovitura si de a-si schimba probabil destinul. Intr-o vacanta prelungita la Londra, acolo unde a ajuns prin intermediul unei prietene, Diana a avut ocazia sa-l cunoasca intr-un club de noapte din capitala Angliei pe nimeni altul decat David Haye, fostul campion mondial la box, versiunea WBA.

 

Durul Haye a picat rapid in mrejele lui “Pisi” Guresoaie, iar britanicului i s-au aprins calcaiele dupa romanca noastra. Chiar daca era casatorit si tata al unui baietel, detinatorul centurii cu diamante la acea vreme parea dispus sa divorteze pentru Diana. Bruneta a mers de mai multe ori la Londra, chiar si atunci cand David era in programul de pregatire pentru vreun meci important.

“De cate ori se ducea la el, statea la casa lui din centrul Londrei. Haye avea un ‘palat’ estimat la aproape 5 milioane de lire sterline. Era printre putinele case din acea zona care avea si piscina. In plus, boxerul avea o colectie impresionanta de ceasuri, tablouri si alte obiecte de arta. Avea atat de multa incredere in Diana incat i-a lasat de vreo cateva ori casa pe mana. Ea insa se plictisea de moarte acolo si isi suna periodic prietenele din tara, fie sa le invite acolo, fie pentru ca ii era dor de tara”, a povestit o apropiata a lui Guresoaie.

La un moment dat, Haye i-ar fi propus iubitei lui sa se mute definitiv la Londra si sa se inscrie la o facultate din capitala Angliei. Prea tanara, dornica de distractie si neacomodandu-se printre straini, Diana a refuzat si a rupt definitiv legatura cu campionul britanic.

Sursă: wowbiz.ro