Life

Diana Matei, destăinuiri despre căsnicia de 19 ani cu Marian de la Taraful Cleante: „El nu-și cere iertare niciodată”

Diana Matei formează un cuplu cu Marian de la Taraful Cleante atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere a vorbit despre căsnicia ei de 19 ani.
31.03.2022 | 11:34
Diana Matei destainuiri despre casnicia de 19 ani cu Marian de la Taraful Cleante El nusi cere iertare niciodata
Diana Matei, căsătorită de 19 ani cu Marian Cleante. Foto: Youtube/ antenastars.ro
ADVERTISEMENT

Diana Matei este cea împăciuitoare în căsnicia cu Marian Cleante, cântăreț cu care este căsătorită de 19 ani. Artista care a înnebunit România cu hit-ul „Am atins cerul cu mâna” a vorbit deschis despre problemele care apar în cuplu, spunând că de cele mai multe ori ea este cea care lasă de la ea, soțul ei fiind extrem de orgolios.

Diana Matei, dezvăluiri despre căsnicia cu Marian Cleante

Diana Matei a fost invitată în emisiunea Alexandrei Ungureanu de pe Youtube, acolo unde a cântat și a vorbit despre viața de artistă, intrând și în terenul personal.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că nu știe dacă soțul ei este gelos, iar dacă îl deranjează anumite lucruri sigur nu va afla căci știe să își controleze foarte bine emoțiile.

„Marian nu e gelos. Nu știu dacă e gelos. E foarte controlat, foarte inteligent. Știe să-și țină în frâu gelozia, dacă o are. Eu am învățat că orgoliul nu aduce nimic bun într-o relație.

ADVERTISEMENT

Decât să fiu supărată o zi întreagă… Pentru că el nu își cere iertare niciodată. Atenție, niciodată! Norocul lui e că nu face chestii foarte grave. Nu își cere iertare, dar dă semne de împăcare. Dacă nu aș lăsa de la mine, am sta certați foarte multă vreme. Nu ne dăm timp să fim și supărați”, a declarat Diana Matei în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Băiatul vedetei, pasionat de vioară

Făuritoarea de șlagăre a povestit câteva lucruri și despre fiul ei, Ianis, care pare să calce pe urmele părinților. Băiatul face ore de vioară, însă Diana nu poate spune 100% că viitorul feciorului ei va fi în muzică.

ADVERTISEMENT

Ca mamă, aceasta a declarat că nu îi va impune să urmeze cariera pe care o au părinții lui. Orice decizie va lua Ianis când va fi major în legătură cu profesia sa va fi respectată. Artista a spus că îl va sprijini indiferent de calea pe care o va urma.

 

 

Tags: