Life

Diana Matei și „iadul căsniciei” cu Marian Cleante! Artista, dezvăluiri din relația lor: ”Nu prea i-am dat șanse”

Diana Matei și Marian Cleante se iubesc de 20 de ani, dar, recunoaște ea, sunt momente în care căsnicia lor întâmpină probleme, dar au învățat cum să le rezolve.
25.10.2022 | 10:41
Diana Matei si iadul casniciei cu Marian Cleante Artista dezvaluiri din relatia lor Nu prea iam dat sanse
Diana Matei, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Marian Cleante. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Matei și Marian Cleante au învățat, în cei 20 de ani petrecuți împreună, cum să mențină aprinsă și chiar să întețească flacăra iubirii dintre ei. În cadrul unei apariții televizate recente, frumoasa artistă spunea, cu umor, că după cele două decenii trăite alături de soțul ei, iadul nu o mai sperie, iar pentru FANATIK a dezvăluit cum arată, de fapt, căsnicia lor.

Diana Matei, despre relația cu Marian Cleante: ”Mai presari, așa, sare și piper”

Diana Matei și Marian Cleante nu sunt împreună de azi de ieri, ci de o viață, s-ar putea spune. Relația lor, care durează de 20 de ani, se bazează pe încredere și respect reciproc, dar asta nu înseamnă că tachinările- sau sarea și piperul așa cum le-a numit artista-, lipsesc.

ADVERTISEMENT

Invitată recent la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, Diana Matei a făcut următoarea afirmație: „Eu am 20 de ani cu Cleante, ai impresia că mă mai sperie pe mine iadul pe pământ?”. Privită din exterior, declarația ar putea da impresia că între cei doi artiști nu e totul chiar roz. În realitate, însă, fraza ascunde doar felul în care artista și soțul său își exprimă iubirea reciprocă.

Glumițele sunt cele care aduc savoare căsniciei și nu doar că țin flacăra iubirii veșnic aprinsă, dar o și ajută să lumineze mai tare, după cum a dezvăluit Diana Matei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Noi ne tachinăm destul de mult, că așa suntem noi, ca și cuplu. Pentru noi, lucrurile astea sunt lucruri firești. După 20 de ani de căsnicie, îți dai seama prin câte trece omul în 20 de ani, eu zic că îți  cam permiți să faci câte o glumiță, să mai presari așa cu sare și piper, să mai condimentezi puțin relația.

Noi avem o relație foarte stabilă și ne înțelegem foarte bine, în ciuda micilor noastre tachinări”, ne-a mărturisit Diana Matei.

ADVERTISEMENT

Diana Matei, imposibil de cucerit: „Nu las loc de glumițe”

Un alt răspuns surprinzător oferit de Diana Matei la Pro TV a fost cel al întrebării, „ce bărbați celebri ți-au făcut avansuri”. Solista s-a rezumat la a-l numi pe soțul său. Greu de crezut, ținând cont că deși a trecut de 40 de ani artista ar putea stârni invidia multor puștoaice cu frumusețea sa.

Diana Matei are grijă să se mențină în formă, dar și ce mesaje transmite mai departe. Adevărul este, spune ea, au existat și bărbați care au încercat să „alunece” și să ducă conversația într-o altă direcție. Nu pentru că este o „scorpiuță”, ci pentru că știe să-și facă înțelese limitele, Diana Matei a dezvăluit că a reușit să pună capăt unor astfel de situații încă de la bun început.

ADVERTISEMENT

„E foarte important dacă dai curs unor lucruri, dacă le lași sau nu să se întâmple și ține de fiecare dintre noi. Bărbații, în general, sunt destul de alunecoși, ei au chestia asta: ce-i frumos, îi place și lui Dumnezeu.

Au această dezinvoltură de a comunica cu femeile într-un anumit mod. În ceea ce mă privește, cred că am blocat așa, un pic, prin atitudinea mea. Nu sunt neapărat o scorpiuță, cum m-a tachinat Măruță, dar cred că nu las loc de niște glumițe, să meargă mai departe”, a spus artista, fără rezerve, pentru FANATIK.

De ce nu e gelos Marian Cleante: „Știe foarte bine cine sunt”

Dacă ea știe să-i țină la distanță pe „binevoitori”, Diana Matei recunoaște că și Marian Cleante se pricepe la fel de bine să facă același lucru. Ea nu a observat niciodată ca cineva să-i facă ochi dulci soțului său, iar el nu i-a dat vreodată de înțeles că le-ar fi în pericol căsnicia.

Diana Matei a explicat că nici ea, nici artistul nu sunt firi posesive. Gelozia nu se numără printre atributele lui Marian Cleante, astfel că discuțiile pe această temă nu-și au locul la ei în casă. Artista recunoaște că e imposibil să nu existe o doză de gelozie, dar aceasta este bine ascunsă și ținută în frâu.

„Și dacă este, o ascunde foarte bine. Nu prea au existat la noi în casă discuții sau conflicte legate de astfel de lucruri. Noi, în general, avem mici conflicte din cauza meseriei noastre, profesiei noastre.

Acolo ne ciocnim și așa ajungem și într-un mic conflict, să zic, așa, nimic de nesoluționat, dar din punct de vedere personal, niciodată n-au existat discuții de genul acesta. Așa că, nu pot să-mi dau seama. Cred că există o gelozie, imposibil să nu existe, dar o ascunde foarte bine, o ține foarte bine în frâu. Cred că știe foarte bine cine sunt eu, amândoi ne cunoaștem foarte bine unul cu celălalt”, ne-a dezvăluit Diana Matei.

De la ce pornesc scandalurile între Diana Matei și Marian Cleante?

Ca în orice căsnicie, însă, conflictele există, mai ales că Diana Matei și Marian Cleante nu sunt doar parteneri de viață, ci și de scenă. Pe lângă iubire, îi leagă pasiunea pentru artă, cărora ambii se dedică aproape în totalitate. Anul acesta, de pildă, au făcut furori cu piesa Am atins cerul cu mâna. 

Muzica este și motivul principal de la care izbucnesc discuțiile mai aprinse. Totuși, au învățat cum să le stingă repede, iar în ultimul timp, pare că au rămas, în totalitate, la stadiul de cenușă, după spusele Dianei Matei.

„Cu siguranță mai apar conflicte, în general, de la lucruri prostești, de la lucruri neînsemnate. În general, sunt din cauza faptului că noi suntem niște artiști care muncesc foarte mult, suntem tot timpul pe drumuri, oboseala este tot timpul prezentă, grijile pentru copil, să fie totul bine, emoțiile trebuie să le gestionăm foarte bine.

Cumva, se adună niște tensiuni și mai izbucnim, că e firesc să se întâmple lucrul ăsta, dar nu este niciodată ceva serios. Există 2-3 cuvinte. El înțelege foarte repede, dacă sunt nervoasă dă înapoi, eu fac la fel. Deja, în ultimul timp, nici nu mai avem energie să mai existe vreun soi de conflict, nici măcar unul mic”, a declarat Diana Matei pentru FANATIK.

Diana Matei, lecții pentru o relație fără probleme: ”Niciun minut din viața mea nu trebuie irosit cu prostii”

Când apar certuri, acestea se soluționează rapid. Diana Matei spune că a învățat faptul că bărbații sunt orgolioși. Marian Cleante nu își iertare, dar ea este dispusă să facă primul pas spre împăcare. Solista a susținut că femeile sunt mai mult pricepute când vine vorba de asta, dar nu neagă că și reprezentații celuilalt gen au calitățile lor.

„Bărbații sunt orgolioși și am învățat că niciun minut din viața mea nu trebuie irosit cu prostii. Nu cred că sunt mai puțin orgolioasă, cred că înțeleg mai bine mecanismul.

Noi, femeile, suntem mai `centrate` decât ei. Știm foarte bine cum stau lucrurile: trebuie să avem grijă de copii, trebuie să avem grijă de soț. Noi, neuronal, cred că funcționăm mult mai bine decât ei, din anumite puncte de vedere, cum funcționează și ei pe alte planuri mai bine decât noi”, a mărturisit Diana Matei.

Cum îl caracterizează Diana pe Marian Cleante: „Îi e frică puțin să dea greș”

Tot în emisiunea menționată mai sus, Diana Matei a susținut că soțului său nu îi place să facă surprize. Varianta extinsă a poveștii este că face, și chiar multe, dar nu vrea ca partenera lui să fie măcar puțin dezamăgită. Artista recunoaște că este o fire pretențioasă, așa că Marian Cleante are și motive pentru care să își facă griji.

Când vine vorba de vacanțe, pun la punct detaliile împreună, pentru ca nu cumva să existe posibilitatea ca destinația, restaurantul sau orice altceva să nu fie pe placul său.

„Îmi face foarte multe surprize în general, dar el este genul de bărbat căruia cred că îi e frică puțin să dea greș. Nu neapărat că aș avea eu un standard ridicat, deși cred că-l am un pic. El știe că sunt foarte pretențioasă din anumite puncte de vedere și vrea să fiu foarte fericită.

Când plecăm undeva, știe că trebuie să merg acolo unde îmi doresc eu, să mănânc acolo unde îmi doresc. Cumva, a înțeles lucrul ăsta în ceea ce mă privește. Cred că mai degrabă îi este teamă să nu ia vreo hotărâre și mie să nu-mi placă”, ne-a spus Diana Matei.

Diana Matei, pretențioasă la cadouri: „Uneori sunt lipsită de tact”

Diana Matei recunoaște că-i place să aibă controlul în a decide și planifica totul. Faptul că Marian Cleante îi oferă această libertate nu reprezintă o problemă în cuplul lor, la fel cum cadourile scumpe nu mai sunt, acum, obligatorii.

„S-a întâmplat dacă alegem locul unde mergem la masă, să nu-mi placă mie un loc. Sincer, eu m-am și răsfățat un pic, mie-mi face plăcere să aleg eu lucrurile și îmi place să decid anumite chestii.

Nu e ca și cum ar fi real o problemă faptul că nu decide el unde să plecăm sau că, nu știu, nu găsesc acasă o bijuterie cu diamant. Ar fi groaznic să găsesc o bijuterie care să nu-mi placă”, a declarat Diana Matei pentru FANATIK.

Dacă ar primi, însă, o bijuterie cu diamante care nu ar fi placul său, Diana Matei susține că ar căuta o modalitate prin care să nu-l dezamăgească pe Marian Cleante. Cu toate că, spune ea, uneori poate fi lipsită de tact.

„Nu l-aș dezamăgi, că n-aș vrea să-l întristez. Uneori sunt lipsită de tact și e posibil să-i dau de înțeles că nu-mi place. În astfel de decizii, ne consultăm.

Am trecut de perioada aia în care îmi doream să ne facem surprize din astea ieșite din comun. Acum, mai mult se bazează pe comunicare, facem lucrurile care ne plac amândurora. Nu mai suntem copii, nu ne mai supărăm imediat”, a adăugat artista.

Diana Matei, despre Marian Cleante: „Ți se lipește de suflet”

În trecut, Diana Matei a afirmat că atunci când l-a cunoscut pe Marian Cleante, nu era mai deloc pe gustul său. Cântăreața nu se dezice de declarațiile și recunoaște că la început nu i-a dat prea multe șanse celui care i-a devenit soț.

În ciuda acestui fapt, Marian Cleante i-a demonstrat că vine la pachet cu o mulțime de calități, despre care vedeta spune că multor bărbați le lipsesc.

„La început nu prea i-am dat șanse, asta e adevărat. Dar asta e la început, la început, până l-am cunoscut. El este un tip foarte șarmant, așa, este fermecător odată ce-l cunoști.

Dacă nu stai de vorbă cu el și apuci să-l cunoști, pare că nu ar fi o variantă foarte bună, dar odată ce l-ai cunoscut, cu siguranță ți se lipește de suflet, mai ales dacă el vrea. Este foarte empatic, foarte grijuliu, are niște calități destule de rar întâlnite la un bărbat”, a mărturisit Diana Matei pentru FANATIK.

”Am înțeles că suntem făcuți unul pentru celălalt”

În prezent, Diana Matei și Marian Cleante sunt părinții unui băiețel și formează o familie unită. Solista nu știe care a fost momentul în care și-a dat seama că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de partenerul său, dar nu are dubii că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Eram convinsă deja. A fost atât de firesc și de normal ce s-a întâmplat în relația noastră, încât nici nu ne-am pus problema că ar fi o altă variantă.

Nu a fost de convins, ne-am îndrăgostit unul de celălalt, ne-am iubit destul de repede, am înțeles că suntem făcuți unul pentru celălalt. N-a fost nimic forțat, am știut foarte repede”, a încheiat Diana Matei.

ADVERTISEMENT
Tags: