Life

Diana Munteanu, de nerecunoscut. E mai slabă ca niciodată. Fanii, șocați de cum arată acum

21.05.2020 | 10:43
Diana Munteanu de nerecunoscut E mai slaba ca niciodata Fanii socati de cum arata acum
Diana Munteanu, de nerecunoscut. E mai slabă ca niciodată. Fanii, șocați de cum arată acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Diana Munteanu și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele fotografii, aceștia remarcând faptul că vedeta Antena 1 este mai slabă ca niciodată. Fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu a renunțat complet la carne și face foarte mult sport.

Prezentatoarea TV Diana Munteanu, schimbată radical. Cum arată de când a slăbit

Suntem obișnuiți ca vedetele să aibă grijă de siluetele lor, ajungând de cele mai multe ori la diete drastice. Este și cazul Dianei Munteanu care a slăbit în ultima perioadă foarte mult, fanii rămânând șocați de schimbarea vedetei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea „Prietenii de la 11” s-a reinventat după multe ore de sport și o dietă în care a renunțat la carne, însă fanii acesteia nu sunt tocmai încântați de imaginea pe care o afișează în mediul online. Vedeta a ajuns piele și os, însă are mușchi, la fel ca atunci când practica atletismul în copilărie.

View this post on Instagram

Fav Sunday Activity👌

A post shared by DIANA MUNTEANU ♡ (@officialdianamunteanu) on

Cum se menține în formă Diana Munteanu

Întrebată de o fană de pe Instagram care este greutatea pe care o are acum, Diana Munteanu nu a ezitat și a mărturisit că se menține la 52,5 kilograme având în vedere că are o înălțime de 1,71.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a povestit în urmă cu ceva vreme că are un stil de viață sănătos, consumând foarte multe fructe și legume proaspete, dar și pește. Vedeta a declarat că a renunțat la carne, în schimb nu se vede fără a savura o înghețată delicioasă.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe.

Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca.

ADVERTISEMENT

Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, povestea Diana Munteanu pentru csid.ro.

ADVERTISEMENT