ADVERTISEMENT
Life

Diana Munteanu, în plin scandal cu fanii, după ce a postat poze de la plajă: ”E perfect normal să nu conteze”

Autor: Alexa Serdan | 03.09.2020 | 20:46
Diana Munteanu, în plin scandal cu fanii, după ce a postat poze de la plajă: ”E perfect normal să nu conteze”
Diana Munteanu, în plin scandal cu fanii, după ce a postat poze de la plajă: ”E perfect normal să nu conteze”. Sursa foto: Instagram.com

Diana Munteanu a făcut numeroase schimbări în ultima perioadă. Are un stil de viață sănătos, face mult sport și a recurs la medicul estetician, lucruri care uneori nu este pe placul fanilor. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a fost de multe ori aspru criticată, dar de data aceasta nu s-a mai putut stăpâni.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost catalogată drept anorexică, după ce a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la plajă. Vedeta s-a simțit oarecum ofensată de remarcă și i-a oferit unei fanei un răspuns pe măsură precizând că nu o interesează părerea sa.

Schimbul de replici acide dintre vedeta Antena 1 și fana sa nu s-a oprit aici, ci chiar s-a pornit un adevărat scandal. Diana Munteanu i-a explicat internautei că pentru ea este doar o persoană străină care se ascunde în spatele unui cont de socializare fals.

ADVERTISEMENT

Diana Munteanu, schimbi de replici acide cu fanii din online

În altă ordine de idei, fosta prezentatoare a emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1 a mărturisit că va ține cont numai de părerea mamei sale, nicidecum de ce spun oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„În orice caz, tot anorexică ai ajuns!!!”, este comentariul lăsat de o fană în dreptul unei imagini de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„În orice caz, părerea ta e fix 0!, a fost replica dată de Diana Munteanu.

„Îmi pare nespus de bine că îți arăți caracterul tău jalnic pe care îl știm deja!!! Anorexică este cuvântul potrivit!!!”, a continuat să îi scrie internauta.

ADVERTISEMENT

„Doar pentru că părerea ta nu contează pentru că, ce să vezi, pentru mine ești doar o lipsă poză de profil și cineva total străin nu scoate la iveală nicio trăsătură de caracter! Nici rea, nici bună! E PERFECT NORMAL să nu conteze, crede-mă!

Nici a ta și nici a nimănui! A mamei mele, da! Și cam atât! Așa că, relax și vezi-ți de contul tău fals! Jalea e doar în sufletul tău, stai liniștită!”, a răspuns la rândul ei fosta soție a lui Claudiu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Hai că ești deja plictisitoare și arăți într-adevăr caracterul de vedetă parvenită!!!”, a încheiat admiratoare de pe Instagram, scrie ciao.ro.

Diana Munteanu, criticată de fani. Internauții cred că este anorexică
Diana Munteanu, criticată de fani. Internauții cred că este anorexică. Sursa foto: Instagram.com

La polul opus, persoanele care o urmăresc pe Diana Munteanu în mediul online i-au transmis mesaje frumoase, inimoare și like-uri din belșug. Blondina este sfătuită de urmăritori să nu pună la suflet răutățile gratuite pe care le primește.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!