Life

Diana Munteanu, în plin scandal cu fanii, după ce a postat poze de la plajă: ”E perfect normal să nu conteze”

03.09.2020 | 20:46
Diana Munteanu in plin scandal cu fanii dupa ce a postat poze de la plaja E perfect normal sa nu conteze
Diana Munteanu, în plin scandal cu fanii, după ce a postat poze de la plajă: ”E perfect normal să nu conteze”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Diana Munteanu a făcut numeroase schimbări în ultima perioadă. Are un stil de viață sănătos, face mult sport și a recurs la medicul estetician, lucruri care uneori nu este pe placul fanilor. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a fost de multe ori aspru criticată, dar de data aceasta nu s-a mai putut stăpâni.

Frumoasa blondină a fost catalogată drept anorexică, după ce a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la plajă. Vedeta s-a simțit oarecum ofensată de remarcă și i-a oferit unei fanei un răspuns pe măsură precizând că nu o interesează părerea sa.

ADVERTISEMENT

Schimbul de replici acide dintre vedeta Antena 1 și fana sa nu s-a oprit aici, ci chiar s-a pornit un adevărat scandal. Diana Munteanu i-a explicat internautei că pentru ea este doar o persoană străină care se ascunde în spatele unui cont de socializare fals.

Diana Munteanu, schimbi de replici acide cu fanii din online

În altă ordine de idei, fosta prezentatoare a emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1 a mărturisit că va ține cont numai de părerea mamei sale, nicidecum de ce spun oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„În orice caz, tot anorexică ai ajuns!!!”, este comentariul lăsat de o fană în dreptul unei imagini de pe Instagram.

„În orice caz, părerea ta e fix 0!, a fost replica dată de Diana Munteanu.

„Îmi pare nespus de bine că îți arăți caracterul tău jalnic pe care îl știm deja!!! Anorexică este cuvântul potrivit!!!”, a continuat să îi scrie internauta.

ADVERTISEMENT

„Doar pentru că părerea ta nu contează pentru că, ce să vezi, pentru mine ești doar o lipsă poză de profil și cineva total străin nu scoate la iveală nicio trăsătură de caracter! Nici rea, nici bună! E PERFECT NORMAL să nu conteze, crede-mă!

Nici a ta și nici a nimănui! A mamei mele, da! Și cam atât! Așa că, relax și vezi-ți de contul tău fals! Jalea e doar în sufletul tău, stai liniștită!”, a răspuns la rândul ei fosta soție a lui Claudiu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Hai că ești deja plictisitoare și arăți într-adevăr caracterul de vedetă parvenită!!!”, a încheiat admiratoare de pe Instagram, scrie ciao.ro.

Diana Munteanu, criticată de fani. Internauții cred că este anorexică
Diana Munteanu, criticată de fani. Internauții cred că este anorexică. Sursa foto: Instagram.com

La polul opus, persoanele care o urmăresc pe Diana Munteanu în mediul online i-au transmis mesaje frumoase, inimoare și like-uri din belșug. Blondina este sfătuită de urmăritori să nu pună la suflet răutățile gratuite pe care le primește.

ADVERTISEMENT