Life

Diana Munteanu și-a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat: ”O disciplină pe care mi-am format-o singură”

Cum reușește Diana Munteanu să aibă o siluetă de invidiat. Prezentatoarea de la ”SuperNeatza de Weekend” și-a dezvăluit secretul.
06.10.2022 | 15:44
Diana Munteanu sia dezvaluit secretul unei siluete de invidiat O disciplina pe care miam formato singura
Ce restricții are Diana Munteanu încât să arate atât de bine. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La cei 43 de ani, Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii ”SuperNeatza de Weekend”, este într-o formă foarte bună și de invidiat.

Cum reusește Diana Munteanu să aibă o siluetă impecabilă la 43 de ani

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit de curând cum reușește să aibă o siluetă impecabilă, care-i permite să îmbrace orice ținută, mai ales cele sexi. Diana Munteanu spune că secretul este o disciplină proprie.

ADVERTISEMENT

Concret, frumoasa blondină merge la sală, iar acolo stă multă vreme și face antrenament. Pe lângă asta, este atentă la ceea ce mănâncă și așa își menține o greutate de 54 de kilograme, la înălțimea sa de 1, 71 m.

”Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

ADVERTISEMENT

Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă.

Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine…”, a mărturisit Diana Munteanu pentru OkMagazine.

ADVERTISEMENT

Diana Munteanu se abate rar de la regulă. Ce alimente îi creează poftă

De altfel, Diana Munteanu recunoaște că mai sunt momente când se abate de la regulă, dar foarte rar, iar atunci când o face, compensează cu mai mult sport.

”Ei, nu, la îngheţată nu renunţ! (zâmbeşte) Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport.

ADVERTISEMENT

Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta”, a mai declarat vedeta pentru sursa menționată.

Diana Munteanu este și mamă la cei 43 de ani. Are un fiu pe nume David Niculescu, din mariajul cu Claudiu Niculescu, dar care s-a terminat în 2014.

ADVERTISEMENT