Life

Diana Rad, fata cu voce angelică de la Românii au talent. Ce a îndemnat-o Florin Călinescu

19.02.2021 | 23:36
Diana Rad fata cu voce angelica de la Romanii au talent Ce a indemnato Florin Calinescu
Diana Rad, fata cu voce angelică de la Românii au talent. Ce a îndemnat-o Florin Călinescu. Sursa foto: captură Pro TV/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Rad i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la „Românii au talent” în această seară cu vocea ei angelică, iar aceștia nu au rămas indiferenți la talentul ei de neegalat. În plus, adolescenta nu are foarte multă pregătire muzicală și a învățat mai mult singură să atingă astfel de note. 

Tânăra are 17 ani face parte dintr-o biserică neoprotestantă și cântă alături de frații ei. În afară de vocea impecabilă, Diana știe să cânte la mai multe instrumente muzicale, cum ar fi pianul sau trompeta.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a îndemnat-o pe adolescentă să urmeze Conservatorul pentru că o astfel de șansă nu poate fi pierdută, mai ales că vocea ei este atât de specială.

Diana Rad, fata cu voce angelică de la Românii au talent. Ce a îndemnat-o Florin Călinescu

Diana Rad i-a impresionat pe jurații de la „Românii au talent” și, implicit, a primit patru de „DA” din partea lor, asigurându-i trecerea în etapa următoare. Tânăra a cântat excepțional și nu are o anume pregătire muzicală, singura ei experiență fiind cântatul la biserică împreună cu frații ei.

ADVERTISEMENT

Cea care a încurajat-o să participe la show-ul de la Pro TV a fost mama ei. Jurații au sfătuit-o să-și ducă mai departe pasiunea pentru muzică, iar Florin Călinescu a ținut să-i transmită că trebuie neapărat să urmeze cursurile unei facultăți de profil în viitor.

„Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Consservator la Cluj. Tu ai biserica în tine oriunde te vei duce. Dumnezeu a hotărât asta și a spus ‘fata mea, pe răspunderea mea, du-te singură, ești o biserică’. Du-te pe drumul ăsta, tot lucrarea Domnului o vei face”, i-a transmis juratul.

ADVERTISEMENT
Diana Rad, Românii au talent
Diana Rad a făcut senzație la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV/ Colaj: Fanatik

Niciunul dintre jurați nu a putut trece de acest moment fără să o complimenteze pe Diana Rad pentru vocea ei specială. Alexandra Dinu i-a mărturisit că așa crede că sună vocea unui înger.

Ai o voce superbă și emoționantă, m-a dus cu gândul la îngeri, am zis, cam așa cred că sună vocea unui înger. Ești minunată”, i-a spus cea mai nouă jurată a show-ului de talente. „Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție. Foarte frumos. Vocea ta și chipul tău angelic sunt pentru genul ăsta de muzică. Bravo, fată”, i-a transmis Andra, la rândul ei.

ADVERTISEMENT

„Diana, foarte bine a făcut mama ta că te-a îndrumat să vii la Românii au Talent. Ești foarte bună, cânți senzațional, ai o voce foarte frumoasă, tu ești foarte frumoasă și sper să ajungi cu muzica cât mai departe”, au fost cuvintele lui Smiley pentru momentul excepțional al Dianei.

Diana Rad cântă în biserică alături de familie

„Mă numesc Diana Rad, vin din județul Alba și am 17 ani. Pasiunea mea este să cânt. Noi cântăm în biserică mai mult. Fac parte dintr-o biserică neoprotestantă, acolo în biserică cânt cu frații mei.

Cânt și la pian și cu vocea, cânt și la instrumente de suflat, la trompetă, mai nou și mai des. Tata ne alege piesele. Atunci când cânt în biserică simt că sunt mai aproape de Dumnezeu și cânt pentru El”, a precizat tânăra în prezentarea ei.

ADVERTISEMENT