Life

Diana Sar, actrița din serialul Vlad, nu se sfiește să circule cu tramvaiul sau metroul

Diana Sar a devenit cunoscută după apariția sa în serialul Vlad. Recent, actriță a acceptat să vorbească într-un interviu despre lucruri mai puțin știute din viața sa.
27.03.2022 | 16:50
Diana Sar actrita din serialul Vlad nu se sfieste sa circule cu tramvaiul sau metroul
ADVERTISEMENT

Diana Sar a devenit cunoscută publicului din România după apariția în serialul de la Pro Tv, Vlad, dar și după ce a realizat pictoriale incendiare.

Diana Sar, actrița din serialul Vlad, nu se sfiește să circule cu tramvaiul sau metroul

Diana Sar a decis să spună exact ce se întâmplă între actori pe platourile de filmare. Aceasta recunoaște că mulți au ajuns să aibă relații amoroase, dar ea nu a fost niciodată de acord cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

Actrița speră că va întâlni cât mai curând o persoană care să o susțină necondiționat și să o sprijine, mai ales că aceasta nu vrea să renunțe la pictorialele sexy.

“Este trucat, folosesc foarte multe efecte speciale.  Aproape toți cu care m-am sărutat eu prin serial erau căsătoriți, deci este trucat totul. Mi se pare foarte dificil chiar și pentru mine.

ADVERTISEMENT

Trebuie și eu să întâlnesc o persoană care să mă înțeleagă. Să mă susțină în toate lucrurile pe care le fac, inclusiv pozele mai…

Că mie îmi place să mă exprim! Am avut și scene amoroase, nu doar săruturi, așa că e important ca partenerul să aibă încredere în tine!”, a dezvăluit actrița pentru Cancan. 

ADVERTISEMENT

După ce a apărut în serialul difuzat de Pro Tv și a pozat în ipostaze incendiare în mai multe rânduri, Diana Sar spune că fanii o recunosc pe stradă. Unii sunt uimiți pentru că actrița conduce o Dacia Logan din 2006, dar se deplasează și cu metroul sau alte mijloace de transport în comun.

Bruneta a povestit dialogul pe care l-a avut cu o doamnă în timp ce aștepta tramvaiul.

“Cu tramvaiul mi s-a întâmplat să fie o doamnă, să zică: ‘A, ești din Vlad!’, și apoi să-i zică soțului: ‘Uite, mă, că nu e așa bogată, merge cu tramvaiul!’.  Sau mi s-a întâmplat, să mă dau jos din Dacia Logan 2006 să zică: ‘Asta e mașina ta?! Nu mă așteptam!'”, a mai dezvăluit Diana Sar.

ADVERTISEMENT
Tags: