Life

Diana Simion, lună de miere atipică. Unde a mers fosta soție a lui Răzvan Simion după nuntă

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului Răzvan Simion, s-a căsătorit zilele trecute, iar acum a plecat în luna de miere.
08.09.2021 | 20:54
Diana Simion luna de miere atipica Unde a mers fosta sotie a lui Razvan Simion dupa nunta
Diana Simion, lună de miere atipică. Unde a mers fosta soție a lui Răzvan Simion după nuntă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a matinalului de la Antena 1 se bucură perioada acesta de o lună de miere atipică alături de bărbatul cu care se iubește de câțiva ani buni.

Diana Simion și Radu Bița au plecat în Delta Dunării, de unde au postat mai multe imagini în mediul online. Cei doi au primit foarte multe mesaje din partea prietenilor și apropiaților.

ADVERTISEMENT

Diana Simion și Radu Bița, lună de miere. Unde au plecat

„Locul în care liniștea îți vorbește clar și răspicat”, este mesajul lăsat de Diana Simion, în dreptul pozelor de pe Facebook.

„Strălucești! Îmi place soțul tău”, „Clipe minunate să aveți” sau „Distracție maximă”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de prieteni.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit weekend-ul ce tocmai a trecut cu alesul inimii sale, Radu Bița, un om de afaceri din Timișoara.

Bruneta și actualul partener de viață au parte de momente unice în Tulcea, acolo unde se bucură de liniște departe de agitația orașului, mai ales că sunt numai ei doi.

ADVERTISEMENT
Diana Simion, imagini din vacanța din Delta Dunării
Diana Simion, imagini din vacanța din Delta Dunării. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Cum s-au cunoscut Diana Simion și actualul soț. Se știu de peste 20 de ani

Diana Simion și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe care-l cunoaște de peste 20 de ani. Cei doi s-au revăzut în urmă cu ceva vreme cu ocazia unui eveniment, unde au avut ocazia să reia legătura.

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

ADVERTISEMENT

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu Bita în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro.

Diana Simion și actualul partener de viață sunt împreună de peste 4 ani. Povestea lor de dragoste este una foarte frumoasă, bărbatul având o relație specială și cu copiii brunetei.

Femeia are o fată și un băiat, Ianca și Tudor, din relația cu prezentatorul Răzvan Simion, de care a divorțat după un mariaj care a durat 15 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: