Life

Cât de fericită este fosta nevastă a lui Răzvan Simion alături de noul soț. Diana este în vacanță cu familia, la munte

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion este extrem de fericită alături de noul soț. Diana și Radu Bița au plecat în vacanță alături de copii, la munte. Momentele cele mai importante fiind imortalizate și publicate în online.
23.01.2022 | 17:29
Cat de fericita este fosta nevasta a lui Razvan Simion alaturi de noul sot Diana este in vacanta cu familia la munte
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vacanță la munte cu noul soț și copiii. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Diana Simion și-a început anul 2022 cum nu se poate mai bine. Fosta soția a matinalului de la Antena 1 a dat uitării mariajul eșuat pe care l-a avut cu Rărvan Simion, iar acum se mândrește cu o nouă familie.

Diana Simion și Radu Bița, vacanță la munte

Mama copiilor lui Răzvan Simion și-a întâlnit partenerul actual în anul 2019, după ce în 2015 divorța de vedetă, iar doi ani mai târziu spunea pentru a doua oară un mare ”DA”.

ADVERTISEMENT

Diana Simion și Radu Bița, actualul soț, se cunosc de multă vreme, însă o reîntâlnire neașteptată i-a făcut să formeze acum o familie adevărată, dovadă stau și imaginile publicate de brunetă pe rețelele de socializare.

Ultima ieșire în lume avută de familia Simion-Bița a fost la munte, pe pârtia din Văliug, o destinație ce nu este la mare depărtare de Timișoara, acolo unde trăiesc.

ADVERTISEMENT

Partenerii s-au lăsat fotografiați în timp ce se sărutau

Aflați la munte, profitând de mini-vacanța dată de stat, Diana și Radu, deloc intimidați de privirile celor din jur, nu au făcut rabat de gesturi tandre. Cei doi s-au fotografiat în diferite ipostaze, privindu-se cu mare dragoste, ba chiar și-au oferit și un sărut pătimaș pe pârtie.

În imaginile de familie apare și Tudor, copilul cel mic al Dianei, care se pare că se înțelege de minune cu noul partener al mamei sale. Cei doi s-au bucurat împreună de sporturile de iarnă, în timp ce, din câte se vede în fotografii, Diana a preferat să se relaxeze, să ia aer curat și să îi susțină de pe margine.

ADVERTISEMENT

Nu se știe însă dacă la escapada de la munte a luat parte și Ianca, fiica cea mare a lui Răzvan Simion. Tânăra de 17 ani nu apare în fotografiile de familie, astfel că ori nu a dorit să ia parte la mica ședință foto, ori nu le-a fost alături celor trei.

Diana Simion și Radu Bița, vacanță după vacanță

Nu este pentru prima dată când Diana și Radu bifează o escapadă de relaxare. După o vacanță cu toată familia, timp în care s-au bucurat de cele mai mari atracții ale Egiptului, Diana Simion și actualul soț au ajuns să aibă o lună de miere la care nu multă lume s-ar fi gândit.

ADVERTISEMENT

Ce doi îndrăgostiți s-au bucurat de o vacanță în doi, dar nu departe de România, ci în Delta Dunării, locație care li s-a potrivit mănușă.

”Locul în care liniștea îți vorbește clar și răspicat”, scrie atunci Diana Simion pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT