News

Diana Șoșoacă a chemat ambulanța. I s-a făcut rău după un scandal cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot

Diana Șoșoacă a făcut scandal cu jandarmii, miercuri, lângă un camion cu buletine de vot. La final, senatoarea a solicitat ambulanța, după ce i s-a făcut rău.
12.06.2024 | 17:14
Diana Sosoaca a chemat ambulanta I sa facut rau dupa un scandal cu jandarmii langa un camion cu buletine de vot
Diana Șoșoacă, îngrijiri în ambulanța. Viitoarea eurodeputată, scandal cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a chemat ambulanța pentru a primi ajutor de specialitate după ce i s-a făcut rău la un protest. Senatoarea a făcut un scandal imens cu jandarmii, miercuri după-amiază, lângă un camion cu buletine de vot.

Diana Șoșoacă, îngrijiri în ambulanța. Viitoarea eurodeputată, scandal cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot

Diana Șoșoacă și SOS România au intrat în Parlamentul European, cu ajutorul voturilor diasporei. Formațiunea senatoarei a trecut de pragul electoral de 5% și trimite doi oameni la Bruxelles.

ADVERTISEMENT

În ciuda rezultatului surprinzător de bun, Diana Șoșoacă încă se consideră ”furată” la acest alegeri europarlamentare. Miercuri, aceasta a mers la sediul Biroului Electoral de Sector 3, unde a început să facă scandal.

La un moment dat, a vrut să rupă cordonul de jandarmi și a adresat mai multe injurii la adresa acestora. Oamenii legii păzeau un camion cu buletine de vot. ”Să aibă uniformă și să aibă ecuson. În momentul în care sacii se descarcă trebuie completat un proces verbal de predare primire.

ADVERTISEMENT

Omul care predă și își asumă în conformitate cu legea penală și omul care primește și își asumă în conformitate cu legea penală. Jandarmii au obligația să apere pentru că ei trebuie să apere valorile democratice nu să stea să păzească hoții. Aici nu se știe câți saci sunt, nu se știe cine i-a predat”, a spus Diana Șoșoacă.

Apoi, senatoarea a acuzat un jandarm că ar fi lovit-o. “Să vă fie rușine, nenorociți ce sunteți, brute, brute nenorocite ce sunteți, non-stop ați dat în oameni, acum dați într-un senator? Rușine să vă fie! Uitați cum s-au furat voturile românilor și ăștia apără hoția”, a strigat Șoșoacă la jandarmi.

ADVERTISEMENT

Întreaga agitație, venită și pe fondul caniculei, i-a făcut rău viitoarei eurodeputate. Diana Șoșoacă a acuzat o stare de rău. A chemat o ambulanță SMURD la fața locului. Până la venirea medicilor, senatoarea a fost ajutată de o femeie jandarm și de alte persoane civile aflate în zonă (după 1.39.00 pe filmare).

Doi politicieni SOS România, în Parlamentul European

Deși pe exprimate în țară, partidul SOS al Dianei Șoșoacă era la 3%, sub pragul de 5% de intrare în Parlamentul European, voturile din diaspora au crescut scorul partidului senatoarei.

ADVERTISEMENT

Formațiunea va avea două mandate de europarlamentari, la fel ca UDMR. Senatoarea Diana Șoșoacă și fostul jurnalist Luis Lazarus ocupă primele două locuri pe lista de candidați SOS la Parlamentul European.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația