News

Diana Șoșoacă a chemat poliția la Parlament. Acuză că i s-au furat bunuri din geantă

Diana Șoșoacă vrea să alerteze poliția. Senatoarea face acuzații de furt, după ce a observat că i-au dispărut mai multe bunuri din geantă, printre care o tabletă, un laptop și niște plicuri.
16.12.2021 | 11:26
Diana Sosoaca a chemat politia la Parlament Acuza ca i sau furat bunuri din geanta
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă vrea să cheme polițiștii de la criminalistică, potrivit Antena 3. Furtul ar fi avut loc în cursul zilei de miercuri, iar până acum Diana Șoșoacă nu a depus plângere.

Totul are loc după ce, joi, senatoarei nu i s-a permis accesul în interiorul Judecătoriei Sectorului 1, aici având loc procesul soțului ei, Silvestru Șoșoacă, care a făcut cerere de cercetare a sa în libertate.

ADVERTISEMENT

Senatul dorește să-i suspende, temporar, activitatea Dianei Șoșoacă

Totodată, joi s-a aflat că Senatul dorește să o sancționze pe Diana Șoșoacă, în urma scandalului pe care aceasta îl are cu jurnalista italiană Lucia Goracci.

Comisia de Regulament a Senatului i-ar putea interzice Dianei Șoșoacă să mai ia parte, timp de 30 de zile, la activitățile Senatului și, de asemenea, i s-ar putea interzice să mai beneficieze de plată în acest intervaș.

ADVERTISEMENT

”Colegii din comisia de regulament vor discuta şi această situaţie. Este un fenomen pe care îl observăm de la începutul legislaturii în Parlament.

Cred că atingem recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar”, a spus Radu Mihail, senator USR, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă, despre jurnalista Lucia Goracci: ”E o problemă cu femeia”

Între timp, Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a reacționat după ce jurnalista de la postul italian Rai 1, Lucia Goracci, l-a acuzat că a mușcat-o. Silvestru Șoșoacă a negat, amuzându-se de situație.

”Eu cum aud asta îmi vine să râd și nu mai pot să stau serios. Nu, nu, nu am mușcat-o! Nu mușc de felul meu pe nimeni! Nu agresez de felul meu pe nimeni. E o minciună! E o problemă cu femeia…

ADVERTISEMENT

Pentru spectacol, pentru show (a făcut Lucia Goracci acele declarații, n.red.). Nu pot să mă pun la mintea ei! Pentru spectacol, pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol…

Nu mai sunt teatre de război, dumneaei cu echipa ei nu mai are unde să mai meargă. Ea e o victimă colaterală probabil, din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi pe piață, caută show.

Ea a primit, într-adevăr, câteva indicații prețioase, pentru că ea a fost și prin Sibiu și prin Brașov cu o zi înainte, a fost și prin zona Craiova, Caracal, s-a plimbat pe acolo. Probabil au discutat mai multe la mese”, a afirmat Silvestru Șoșoacă într-o declarație de presă din fața Secției 6 de Poliție, unde s-a prezentat pentru a semna controlul judiciar.

ADVERTISEMENT