News

Diana Șoșoacă a comis-o din nou. Cum a fost surprinsă după ce s-a făcut de râs în direct la Antena 3

22.01.2021 | 08:14
Diana Sosoaca a comiso din nou Cum a fost surprinsa dupa ce sa facut de ras in direct la Antena 3
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, probabil cel mai vocal membru al Parlamentului României, a comis-o din nou, la doar o zi după ce s-a făcut de râs la Antena 3, într-o dezbatere pe teme medicale.

De această dată, avocata a avut o ieșire în stradă. Ea a protestat joi seara, în Piața Victoriei, alături de Federația Românilor de Pretutindeni. Protestul a fost denumit ”Miting-ul Libertății”.

ADVERTISEMENT

Senatoarea AUR a declarat că nu îi plac fițele celor din Guvern sau de la Cotroceni, iar dacă se dorește schimbarea, aceasta ar trebui să înceapă cu o schimbare a caracterului.

Diana Șoșoacă se remarcă din nou. Cum a fost surprinsă după ce s-a făcut de râs în direct la Antena 3

După ce miercuri, în studioul unei televiziuni de știri, s-a făcut de râs într-o dezbatere pe teme legate de pandemie cu reputatul medic Alexandru Rafila, Diana Șoșoacă a ieșit din nou în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Din platourile de televiziune, politicianul AUR a ajuns acum în stradă, mai exact în Piața Victoriei, acolo unde s-a alăturat unui protest intitulat ”Miting-ul Libertărții”.

Vorbind despre colegii parlamentari, aceasta a spus ca nu se poate certa în Parlament cu ceilalți demnitari: ”Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap”.

ADVERTISEMENT

”Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni.

Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră”, a declarat aceasta în Piața Victoriei, potrivit RomâniaTv.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, trimiteri către ”Prostia omenească”

La ieșirea publică de joi, senatoarea AUR a amintit protestatarilor prezenți în Piața Victoriei povestea lui Ion Creangă, ”Prostia omenească”.

”Drobul de sare. Aoleu mor. Păi, o să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost. Fiecare alege de care baricadă e. A proștilor sau a demnilor. Oricum, de murit, murim cu toții”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

Senatoarea s-a remarcat în această săptămână cu o serie de alte declarații controversate. În ziua în care a comis-o în confruntarea cu deputatul Rafila de la PSD, Diana Șoșoacă le-a transmis medicilor că aceștia nu au menirea să o convingă să se vaccineze.

Avocata a afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare anti-Covid din țara noastră.

ADVERTISEMENT