News

Diana Șoșoacă a fost luată prin surprindere de Mihai Gâdea. Ce s-a întâmplat la Sinteza Zilei de la Antena 3

18.02.2021 | 07:47
Diana Sosoaca a fost luata prin surprindere de Mihai Gadea Ce sa intamplat la Sinteza Zilei de la Antena 3
Diana Șoșoacă a fost luată prin surprindere de Mihai Gâdea. Ce s-a întâmplat la Sinteza Zilei de la Antena 3. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă recent din partidul AUR, a fost luată prin surprindere de moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, în ediția de miercuri a talk-show-ului de la Antena 3.

Directorul general al postului de știri din trustul Intact a vrut să afle, direct de la avocată, dacă are de gând ca în 2024 să intre în cursa pentru alegerile prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Întrebarea lui Gâdea nu este una lipsită de fond. Recent, co-liderul AUR, George Simion, a afirmat că senatoarea ar fi primit deja propuneri de a intra în cursa pentru Cotroceni peste aproape 4 ani, când îi expiră mandatul lui Klaus Iohannis.

Diana Șoșoacă a fost luată prin surprindere de Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei de la Antena 3

La ediția de miercuri seară a Sintezei Zilei, Mihai Gâdea a dorit să afle, în premieră, o confirmare oficială din partea Dianei Șoșoacă în ceea ce privește posibila sa candidatură la funcția supremă în stat.

ADVERTISEMENT

Aceasta a recunoscut că are propuneri din direcția unor formațiuni pentru a intra în bătălia pentru funcția de președinte al României, însă a spus că momentan nu ia în calcul acest lucru.

”Nu, nu iau în calcul asta. Ba chiar glumesc pe seama acestei chestii care mi se cere, şi mi se cere de foarte multe partide mari. În primul rând mai sunt patru ani până la următoarele alegeri prezidenţiale.

ADVERTISEMENT

Oricât mi-aş dori eu să-l suspend pe Klaus Iohannis, în Parlament niciodată nu vor fi voturile necesare. Să fim foarte serioşi. Nu am să vă spun care sunt partidele, nu-mi permit… dar am spus-o pentru că trebuie să se ştie că sunt şi partide mari care mi-au propus. Le mulţumesc foarte mult”, a răspuns Diana Şoşoacă, la Antena 3.

Cine o susține pe Diana Șoșoacă în posibila candidatură

Tot în această săptămână, copreședintele AUR, George Simion, a afirmat că fosta sa colegă Diana Șoșoacă ar avea parte de susținerea Partidului Neamul Românesc în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024.

ADVERTISEMENT

Potrivit dezvăluirilor lui Simion, Ninel Peia și Francisc Tobă i-au promis Dianei Șoșoacă o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.

”Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării“, a comentat George Simion, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT