Diana Șoșoacă a fost umilită de Mihai Gâdea în direct la Antena 3. Scene cum rar vezi la o televiziune. Video

Adrian Baciu   
în HotNews
25/01/2021, 22:38
Diana Șoșoacă a fost umilită de Mihai Gâdea în direct la Antena 3. Scene cum rar vezi la o televiziune. Video
Diana Șoșoacă a fost umilită de Mihai Gâdea în direct la Antena 3. Scene cum rar vezi la o televiziune. Suursa foto: captură Facebook

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a fost umilită în direct la emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3. În urma unei discuții despre gripă, prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat și nu s-a mai abținut.

Avocata Șoșoacă a avut o nouă discuție încinsă în direct la televiziune, însă de această dată nu s-a mai contrat cu vreun medic sau o autoritate a țării, ci cu un prezentator TV.

Față de alte emisiuni când a avut-o ca invitată în studio, Mihai Gâdea a fost mult mai dur și la un moment dat s-a enervat și i-a adresat cuvinte destul de dure reprezentantei celor de la AUR.

Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea în direct la TV

După mai multe prezențe la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, Diana Șoșoacă a ajuns să se contreze și cu realizatorul acestui talk-show zilnic, Mihai Gâdea.

Luni seară, în urma unei discuții din platou, în care avocata a fost din nou omniprezentă cu ideile sale, prezentatorul emisiunii a fost scos din sărite și a pus-o la punct.

Gâdea a acuzat-o direct pe Șoșoacă de faptul că dă dovadă de ”lipsă de politețe” atunci când vorbește peste cineva. La rândul ei, avocata i-a replicat cu aceeași monedă și, în plus, a acuzat postul Antena 3 că de-a lungul anului 2020 a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

Dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă

Mihai Gâdea: ”Doamna, avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?”

Diana Șoșoacă: ”Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează”

Mihai Gâdea: ”Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțin…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif”

Diana Șoșoacă: ”Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa”

Mihai Gâdea: ”Ia să vedem. În momentul în care sunteți într-un dialog public trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul”

Diana Șoșoacă: ”Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional”

Mihai Gâdea: ”Psihologic vorbind, da?”

Diana Șoșoacă: ”Da, psihologic vorbind”.

Ulterior, în a doua oră a emisiunii de la Antena 3, Diana Șoșoacă nu a mai fost zărită în studio. Mihai Gâdea a explicat ce s-a întâmplat: ”Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”, a spus realizatorul Sinteza Zilei.

Închide ×