News

Diana Șoșoacă a fost umilită de Mihai Gâdea în direct la Antena 3. Scene cum rar vezi la o televiziune. Video

25.01.2021 | 22:38
Diana Sosoaca a fost umilita de Mihai Gadea in direct la Antena 3 Scene cum rar vezi la o televiziune Video
Diana Șoșoacă a fost umilită de Mihai Gâdea în direct la Antena 3. Scene cum rar vezi la o televiziune. Suursa foto: captură Facebook
ADVERTISEMENT

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a fost umilită în direct la emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3. În urma unei discuții despre gripă, prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat și nu s-a mai abținut.

Avocata Șoșoacă a avut o nouă discuție încinsă în direct la televiziune, însă de această dată nu s-a mai contrat cu vreun medic sau o autoritate a țării, ci cu un prezentator TV.

ADVERTISEMENT

Față de alte emisiuni când a avut-o ca invitată în studio, Mihai Gâdea a fost mult mai dur și la un moment dat s-a enervat și i-a adresat cuvinte destul de dure reprezentantei celor de la AUR.

Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea în direct la TV

După mai multe prezențe la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, Diana Șoșoacă a ajuns să se contreze și cu realizatorul acestui talk-show zilnic, Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Luni seară, în urma unei discuții din platou, în care avocata a fost din nou omniprezentă cu ideile sale, prezentatorul emisiunii a fost scos din sărite și a pus-o la punct.

Gâdea a acuzat-o direct pe Șoșoacă de faptul că dă dovadă de ”lipsă de politețe” atunci când vorbește peste cineva. La rândul ei, avocata i-a replicat cu aceeași monedă și, în plus, a acuzat postul Antena 3 că de-a lungul anului 2020 a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă

Mihai Gâdea: ”Doamna, avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?”

Diana Șoșoacă: ”Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează”

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea: ”Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțin…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif”

Diana Șoșoacă: ”Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa”

Mihai Gâdea: ”Ia să vedem. În momentul în care sunteți într-un dialog public trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul”

Diana Șoșoacă: ”Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional”

Mihai Gâdea: ”Psihologic vorbind, da?”

Diana Șoșoacă: ”Da, psihologic vorbind”.

Ulterior, în a doua oră a emisiunii de la Antena 3, Diana Șoșoacă nu a mai fost zărită în studio. Mihai Gâdea a explicat ce s-a întâmplat: ”Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”, a spus realizatorul Sinteza Zilei.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”