News

Diana Șoșoacă a primit o lovitură dură înainte de marele protest. Senatoarei nu-i vine să creadă prin ce trece acum

03.04.2021 | 17:25
Diana Sosoaca a primit o lovitura dura inainte de marele protest Senatoarei nui vine sa creada prin ce trece acum
ADVERTISEMENT

De parcă restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus nu i-ar fi dat oricum suficiente bătăi de cap, Diana Șoșoacă trebuie acum să „se ia la trântă” și cu un gigant social media. Nu de alta, dar i-a fost blocat contul tocmai în ziua în care anunța un nou protest împotriva autorităților.

Surprinzător sau nu, prezența s-a redus semnificativ de când controversata senatoare a rămas fără Facebook. Doar câteva zeci de persoane se află, la ora redactării acestei știri, în Piața Universității din Capitală.

ADVERTISEMENT

Oamenii scandează lozinci la adresa actualei coaliții de guvernare și cer eliminarea unor măsuri precum obligativitatea purtării măștii sau interdicția de circulație pe timpul nopții.

Diana Șoșoacă a rămas fără Facebook. Rețeaua de socializare i-a blocat contul

Din nou supusă restricțiilor. Răscoala de la 1907 încalcă standardele comunității Facebook! 3 grupuri restricționate! Marș”, a scris Diana Șoșoacă. Nu este, însă, prima oară când se confruntă cu o situație de acest gen.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii februarie, aceasta susținea că Facebook nu are dreptul să blocheze conturile politicienilor și amenința gigantul social media cu judecata. Până la urmă, a folosit contul soțului și a creat alte două-trei conturi pentru a putea ține legătura cu fanii săi.

Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal.

ADVERTISEMENT

Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.Având în vedere că dânsa mă înjurase inimaginabil, și eu am reclamat-o.

O să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!”, a declarat Șoșoacă la acea vreme.

ADVERTISEMENT