News

Diana Șoșoacă, acuze grave la adresa lui Vlad Voiculescu: “A încercat să ascundă totul”

22.02.2021 | 22:36
Diana Sosoaca acuze grave la adresa lui Vlad Voiculescu A incercat sa ascunda totul
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a ridicat acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu, considerând că “a încercat să ascundă mai multe fapte prin prezența sa la Institutul Marius Nasta”.

În cursul serii trecute, la Institutul Marius Nasta, un scurtcircuit a dus la evacuarea pacienților din secția mobilă de ATI.

ADVERTISEMENT

După ce Diana Șoșoacă fusese la protestul minerilor din Valea Jiului, aceasta s-a dus direct la Institutul Marius Nasta pentru a-i cere socoteală Ministrului Sănătății.

Diana Șoșoacă acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: “A încercat să ascundă totul”

“La atâtea zile după acest incendiu care a dus la decesul a 23 de persoane se gândește și domnul Voiculescu să demită pe cineva, în loc să își dea demisia, demite un interimar, bun ok, trebuia demis și interimarul, dar primul care trebuia să cadă era ministrul.

ADVERTISEMENT

Nu vă supărați, ați văzut atitudinea unui ministru? Nu îi alerg, ei aleargă, le-am spus să stea un pic să îl întreb niște lucruri. Erau întrebări pertinente pe care tot încerc să i le adresez și el mereu îmi răspunde hâhâind.

M-a sunat după noaptea incendiului de la Balș domnul ministru al Sănătății. Domnul Voiculescu de fiecare dată când încercă să discut cu el se hâhăie și spune, “hăhăhă, eu sunt ministrul Voiculescu”.

ADVERTISEMENT

I-am spus, ‘au murit șase oameni la Balș. Nu vi se pare normal să mă sunați pe mine și să vă hâhăiți?’ ‘Ce să fac mai mult?’, asta mi-a răspuns.

Este obligație de senator să mergi în Valea Jiului, ei m-au chemat, cum să nu mă duc? Cum să nu plâng? Sunt om, sunt mamă, sunt fiică, sunt soră, cum să nu empatizez cu sărăcia aia cumplită?

ADVERTISEMENT

Cred că domnul Voiculescu a condus operațiunea de azi-noapte ca să ascundă tot ce se întâmpla în Valea Jiului, la comanda domnului Arafat? Nu înțelegeți ce se întâmplă? Eu am făcut puzzle-ul, domnul Arafat trebuie să rămână în funcție, orice ar fi”, a declarat Diana Șoșoacă.

Șoșoacă: “Puteam să aduc minerii în București”

“Domnul Streinu-Cercel este condamnat să stea în uitare, el va fi găsit vinovat la Balș, că vezi Doamne a lăsat Balșul de izbeliște, că nu exista autorizație ISU și trebuie să iasă câștigător întotdeauna Raed Arafat.

Eu nu am mai văzut acei prezentatori TV de aseară prezenți la Balș, mai lipseați dumneavoastră cu Simona Gheorghe și erau toți prezentatorii aseară.

Eu veneam din Valea Jiului și soțul meu a zis că trebuie să mergem acum direct acolo să vorbim cu domnul Voiculescu. Trebuia acoperit tot ce se întâmpla la Valea Jiului, când m-am dus eu, domnul Cîțu a zis că se terminase protestul.

Era rumoare în București că îi aduce Șoșoacă pe mineri în București, aș fi putut să fac asta dacă voiam, să știți. Erau 30 de ortaci pe defileul Jiului care ar fi vrut să vină pe jos și se trezesc cu dube de jandarmi care le spun: vă întoarceți la Lupeni, ori vă arestăm”, a adăugat senatoarea.

ADVERTISEMENT