News

Diana Șoșoacă, amănunte neștiute din spatele ușilor închise. Ce a făcut în fața lui Iohannis după ce transmisia TV a fost oprită

15.12.2020 | 17:28
Diana Sosoaca amanunte nestiute din spatele usilor inchise Ce a facut in fata lui Iohannis dupa ce transmisia TV a fost oprita
Klaus Iohannis, față în față cu Diana Șoșoacă
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a fost criticată de multă lume pentru că a refuzat să poarte mască de protecție atunci când a fost invitată de Klaus Iohannis la Cotroceni.

Cu toate acestea, senatorul AUR a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în acele momente, după ce camerele TV s-au oprit.

ADVERTISEMENT

Avocata a explicat că a purtat mască pe față doar atunci când a intrat în Palatul Cotroceni, pentru că acolo exista un aparat de măsurare a temperaturii, care funcționa doar cu masca pusă pe față.

Diana Șoșoacă a dezvăluit că și-a dat jos masca de față cu Iohannis

„Mi-am pus masca doar pe gură, nu pe nas, pentru că e dreptul meu să respir. Am intrat în sala în care a avut loc întâlnirea, sunt două mese la distanțe foarte lungi. Până vine președintele ești obligat să stai în picioare. A venit președintele, a spus Sărut mâna, Bună ziua”, a explicat Diana Șoșoacă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Călin Georgescu a fost propus ca premier, iar ca ministru al Educației AUR l-a propus pe Florian Colgeag. În semn de protest, Șoșoacă a decis să-și dea masca jos la finalul întâlnirii.

În acel moment, ne-a întrebat dacă mai avem ceva de spus și s-a uitat la mine. Eu am continuat să mă uit puternic în ochii dânsului, dânsul s-a ridicat în picioare, ne-am ridicat și noi, și în acel moment George i-a spus că are un cadou pentru dânsul:

ADVERTISEMENT

tabloul cu România Mare, în care sunt pictate pădurile României așa cum erau cândva. Domnul președinte s-a uitat la noi și a spus că-l va prelua un consilier și în acel moment mi-am luat masca și am pus-o jos pe masă, rămânând fără mască în fața președintelui României. S-a uitat la mine, m-am uitat la dânsul, ne-am salutat Sărut mâna! Bună ziua!, La revedere, domnule președinte!, iar de acolo am ieșit efectiv fără nicio mască”, precizează Diana Șoșoacă.

Senatorul AUR a menționat că cei din SPP au „înlemnit” și au rugat-o să poarte masca. Mai mult, Șoșoacă l-a ironizat pe Iohannis, pe care nu-l consideră atât de impozant pe cât este prezentat.

ADVERTISEMENT

Ce am simțit când l-am văzut pe președinte? Absolut nimic! Să știți că nu e chiar atât de mare, de lat pe cât pare. Este înalt, dar nu foarte lat, nu știu de ce îi ziceți toți dulap că nu e chiar așa. Nu știu cu alții cum s-a comportat, dar nouă ne-a vorbit foarte cald, uimitor de cald. N-a mai fost acel ton stați acasă, altfel săptămâna viitoare avem înmormântări. Nu cred că și-ar fi permis. Am înțeles că a fost foarte curios să mă cunoască, îl anunț că doar o întâlnire de 5 minute nu înseamnă nimic și că nu i-aș dori să mă cunoască”, a explicat reprezentanta AUR.

ADVERTISEMENT