News

Diana Șoșoacă anunță noi proteste în București în zilele următoare. Când vor fi organizate acestea

13.05.2021 | 22:21
Diana Șoșoacă anunță noi proteste în București în zilele următoare. Când vor fi organizate acestea
Diana Șoșoacă anunță noi proteste în București în zilele următoare. Când vor fi organizate acestea și care este agenda acestora foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat joi, la RTV, noi proteste în București în zilele următoare, explicând când vor fi acestea organizate și care va fi agenda publică a acestora, la un an de zile de când a avut loc prima manifestație împotriva restricțiilor.

Șoșoacă a spus zilele trecute că cele mai dure restricții au fost luate în localitățile care sunt administrate de către primari ai USR.

În urmă cu an an, aproximativ 200 de persoane s-au adunat în Piața Victoriei și au manifestat împotriva restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă anunță proteste în București zilele următoare. Când și unde vor fi organizate

“Le este frică de noi, felicit din suflet toți activiștii civici care au luat atitudine, nu exagerez, dar din România a pornit tăvălugul în toată Europa.

Felicit și nemții care au ieșit în stradă, francezii, olandezii, danezii, acolo chiar au fost lupte corp la corp, oameni care au murit pentru drepturi și libertăți.

ADVERTISEMENT

Rușine organelor care au omorât oamenii în bătăie. Pentru un virus care arenii pl rată de insănătoșire de peste 99% nu se poate opri planeta. Felicit toți avocații care au dat în judecată OMS-ul și guvernele.

Mulțumesc că a existat Covidul pentru că, în sfârșit, cetățenii planetei au văzut câtă manipulare a fost în acești ani. Eliberarea va fi câștigată de toate popoarele din lume.

ADVERTISEMENT

Avem trei proteste, 15, 16 și 17 mai, pe 15 mai împlinim un an de zile de la primul protest ‘anti-plandemie’, anti-mascaradă, anul trecut au fost trei zile în care nu a mai fost stare de urgență, au fost zile de libertate.

Solicit tuturor oamenilor de bine care au luptat să iasă în stradă, este drept constituțional, atâta timp cât este pașnic, nici măcar domnul Arafat, președintele sau prim-ministrul nu pot opri acest drept.

ADVERTISEMENT

Pe data de 17 pichetăm ministerele și vom merge la prim-ministrul României să ne dea cu subsemnatul despre datoria externă a României care a ajuns la niște cote inimaginabile.

I-am întrebat în câți ani de zile România își va plăti datoria, având în vedere că la 1 ianuarie 1990 aveam zero euro împrumuturi, eram singura țară din lume, chiar se studiază în universități cazul nostru”, a declarat Diana Șoșoacă la RTV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri