News

Diana Șoșoacă are planuri mari după scandalul din Parlament: ”Îmi voi lua permis de port-armă”

13.04.2021 | 20:48
Diana Sosoaca are planuri mari dupa scandalul din Parlament Imi voi lua permis de portarma
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă anunță că a depus plângere împotriva președintei Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că ar fi fost bătută. ”M-a lovit cu pumnul în piept”, a afirmat senatoarea. 

„Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop”, a declarat senatoarea, după incidentele de astăzi, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Au fost scene halucinante în Parlament, după ce după ce președintele comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Diana Șoșoacă, revoltată după incidentul cu ”scântei” din Parlament

Diana Șoșoacă a provocat un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată pentru comportamentul din Senat. Iulia Scântei nu a lăsat-o să intre pentru că a susținut ”că masca era neconformă”. Din acel moment s-a dezlănțuit iadul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Șoșoacă a afirmat că a depus plângere penală împotriva președintei Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, care ar fi lovit-o ”cu pumnul în piept”, și a doi angajați ai Senatului, conform Hotnews.

Diana Șoșoacă: ”În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia și China e mai multă democrație”

„În acest context, îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit Mediafax.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a fost convocată pentru marți, 13 aprilie, în fața colegilor juriști din Parlamentul României pentru a da explicații după ce a fost acuzată de sfidarea regulilor de protecție din pandemie. La audieri, senatoarea a fost implicată într-un scandal privind masca de protecție.

”Arătaţi-mi în legea 55 articolul care spune cum trebuie să arate o mască. Spune că trebuie să acopere gura şi nasul. Eu nu port mizeria aia (n.r. mască chirurgicală). A mea acoperă gura şi nasul. Plus că eu am adeverinţă care mă exceptează de la purtatul măştii. Mă lăsaţi să intru sau nu?”, a strigat senatoarea în ușa camerei de ședință.

ADVERTISEMENT