News

Diana Șoșoacă, atac la Arnold Schwarzenegger: “A fost plătit să se vaccineze”

25.01.2021 | 22:23
Diana Sosoaca atac la Arnold Schwarzenegger A fost platit sa se vaccineze
Diana Șoșoacă atac la Arnold Schwarzenegger: "A fost plătit să se vaccineze" foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă, din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat luni în direct la Antena 3 că “Arnold Schwarzenegger a fost plătit să se vaccineze. Eu nu am văzut acul, nu cred că a fost injectat. Oricum, el crede că mai toarnă un film, dar spectacolele de acest gen sunt interzise de legislație”.

La doar câteva zile după ce a fost autoarea unui scandal în direct tot la Antena 3, în care a încurcat o serie de termeni medicali, senatoarea Șoșoacă a avut din nou opinii controversate despre vaccinare.

ADVERTISEMENT

Senatoarea este extrem de vocală în ultima vreme afirmând în repetate rânduri că medicii nu ar trebui să o convingă să se vaccineze, influențarea pacientului fiind, conform spuselor ei, ilegală.

Șoșoacă: “Schwarzenegger a fost plătit să se vaccineze”

“Arnold Schwarzeneger crede că mai toarnă un film. În primul rând, spectacolele de acest gen sunt interzise de legislație, eu chiar am făcut astăzi o interpelare. În baza cărei legi vedem acte medicale la televizor la ore la care se uită copii?

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut că i-a făcut vaccinul lui Schwarzeneger, nu am văzut acul. Eu știam că acest vaccin trebuie ținut la -80 de grade, nu înțeleg cum sunt -80 de grade în parcarea aia. Eu sunt sigură că a primit și bani pentru chestia asta”, a declarat Diana Șoșoacă la Sinteza Zilei.

Doctorul Adrian Marinescu i-a răspuns: “Vaccinul trebuie transportat la -80 de grade, dar nu trebuie ținut acolo până când se folosește.

ADVERTISEMENT

Dacă a fost folosit vaccinul Moderna pentru Schwarzeneger, acesta poate fi ținut 30 de zile în condiții obișnuite, la frigider și să fie folost pentruvacinare, a fost declarația lui Marinescu.

Avocata Șoșoacă, schimb de replici cu jurnalistul Mirel Curea

“Eu m-am vaccinat joi, la Balș, toate felicitările pentru doamnele de acolo. M-au vaccinat, mi-au explicat pe larg tot ce se întâmplă, mi-au spus să urmăresc ce mi se întâmplă și dacă ceva se schimbă, să apelez la ele sau să anunț medicul de familie”, a declarat Curea.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă: Ați semnat acte la vaccinare?

Curea: “Desigur, am semnat. Sincer vă spun, am semnat fără să le citesc. Eu când mă duc la doctor, mă duc ca la Dumnezeu, m-am informat înainte să mă vaccinez, nu m-am dus acolo să le caut nod în papură medicilor”.

Diana Șoșoacă: “Pentru mine, medicul este medic, iar Dumnezeu este Dumnezeu. Cum să semnați așa ca primarul când ține de sănătatea dumneavoastră? Eu aș fi citit din scoarță în scoarță”.

ADVERTISEMENT