News
notix pixel id

Diana Șoșoacă, atac la Florin Cîțu în ziua moțiunii: ”Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică”

În ziua dezbaterii moțiunii de cenzură a PSD contra Guvernului Cîțu, senatoarea Diana Șoșoacă a avut un mesaj dur pentru premierul Florin Cîțu, proaspăt demis de Parlament.
05.10.2021 | 15:26
Diana Șoșoacă, atac la Florin Cîțu în ziua moțiunii: ”Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică”
Diana Șoșoacă, atac la Florin Cîțu în ziua moțiunii: ”Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică”Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, senatoarea independentă Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură contra Executivului.

După ce a luat cuvântul, fosta membră AUR a avut un mesaj direct și ironic pentru premierul demis Florin Cîțu. Senatoarea a spus că ea este Xena, prințesa războinică.

Diana Șoșoacă, mesaj către Florin Cîțu la dezbaterea moțiunii: ”Dacă sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică”

Schimb dur de replici și ironii în timpul dezbaterilor la moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului condus până marți de Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

După săgețile dintre PNL și PSD, PSD și USR, USR și AUR, la tribuna Parlamentului a luat cuvântul extrem de vocala Diana Șoșoacă.

Aceasta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Florin Cîțu, cel aflat, în acel moment, la câteva minute distanță de votul demiterii. Senatoarea a ironizat titulatura recentă a liderului PNL, de ”Superman”.

ADVERTISEMENT

”Domnule Cîţu, aţi spus că 70% din populaţia României care este nevaccinată este proastă. Vă anunţ că sunteţi prim-ministru unei ţări formată din proşti în care parafrazându-l pe Caragiale unde sunteţi cel dintâi.

Vă expun câteva dintre motive oamenilor care au ieşit sâmbătă în Bucureşti şi imediat aţi chemat chestorii ca să vă apere de o femeie. Păi, nu eraţi dumnevoastră Superman?!

ADVERTISEMENT

Dacă dumnevoastră sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică. Eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dumneavoastră Superman dacă ați pus trei gealați să vă apere de întrebările unei femei.

Am fost întrebată de ce nu am mai adus sacul. Când o să aduc sacul data viitoare, deși sper că nu mai este cazul, vă bag în el și trag fermoarul, să nu vă mai vadă nimeni niciodată. La coșul istoriei, acolo trebuie să fie.

ADVERTISEMENT

Concluzia o trage Mihai Eminescu care spunea că greșelile în politică sunt crime pentru că în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică pentru zeci de ani înainte viitorul ei. Domnule Cîțu, să vă spun pe limba dumneavoastră de la CIA, GET LOST”, a spus senatoarea.

Diana Șoșoacă, atac dur la Raed Arafat: ”E autorul moral al tuturor crimelor”

De atacurile Dianei Șoșoacă nu a scăpat nici șeful DSU, Raed Arafat. Aceasta a lansat acuzații grave la adresa secretarului de stat din MAI, numindu-l ”autor moral al tuturor crimelor”.

ADVERTISEMENT

”Mai mult decât atât, lipsește cineva de aici. E autorul moral al tuturor crimelor, puteți să urlați cât doriți, tot penibili sunteți. Există un personaj care comandă România și o conduce, criminalul șef, Raed Arafat, care din 2009 e în toate guvernările, iar în acest moment trebuie să dispară. Voi sunteți criminalii care ați aruncat oamenii în saci”, a mai spus Șoșoacă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri