News

Diana Șoșoacă, atac veninos la adresa lui Arafat: ”De ce nu se duce în țara lui, unde este condamnat la moarte”

11.03.2021 | 09:55
Diana Sosoaca atac veninos la adresa lui Arafat De ce nu se duce in tara lui unde este condamnat la moarte
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă critică dur restricțiile impuse de autorități și îl „trimite” pe Raed Arafat în țară lui, unde senatoarea spune că șeful DSU „este condamnat la moarte”. Totodată, Șoșoacă le cere oamenilor să iasă în stradă pentru a-și apăra libertatea. 

„Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea”, a precizat senatoare, într-o intevenție la România TV.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă susține că șeful DSU ar fi fost condamnat la moarte în țara de unde provine însă nu a precizat și fapta pentru care ar fi primit respectiva sentință. Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei. A copilărit în orașul Nablus, aflat în nordul Cisiordaniei.

Diana Șoșoacă, atac dur la adresa lui Arafat și a autorităților. „Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea”

Sursa foto – ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Nu a scăpat de furia senatoarei nici primarul Timișoarei, Dominic Fritz. „Să-și bage mințile în cap”, i-a transmis parlamentara.

ADVERTISEMENT

De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni. Tinerii din Timișoara să iasă în stradă, iar lui Fritz îi spun un lucru: să-și bage mințile-n cap, că venim noi la Timișoara și i le băgam. Da, așa este, Bucureștiul salveaza Timișoara. Să-și bage mințile-n cap, că nu e el stăpân acolo”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV, conform Gândul.

„Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei”

Diana Șoșoacă le cere românilor să iasă în stradă, să protesteze pentru a-și apăra drepturile și libertatea. Aceasta mai susține că în aproximativ doi ani, cetățenii vor fi nevoiți să plătească pentru vaccin.

ADVERTISEMENT

„Este obligatoriu să ieșiți în stradă, pentru că trebuie să vă apărați libertatea. Nu-i lăsați pe acești criminali să vă distrugă tinerețea. Polițiștii sunt complici la crima împotriva poporului român. Poporul român se va scula și vă va pedepsi.

Peste un an sau doi ne vor obliga să cumpărăm vaccinul care va costa 1.500 de lei. Ăsta e adevărul care vi se ascunde. Peste tot în lume, milioane de oameni ies în stradă”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

ADVERTISEMENT

”Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exhumarea tuturor morților de covid”

Senatoarea cere un control la toate unitățile medicale din țară, precum și exhumarea persoanelor care ar fi decedat din cauza noului coronavirus.

“Useriștii aduc globalismul în România, iar PNL și UDMR îi susțin. Genocid. Cer PÎCCJ să inițieze un control la toate spitalele, solicit exhumarea tuturor morților de covid, efectuarea de necropii și deschiderea dosarelor penalelor împotriva lui Klaus Iohannis și Raed Arafat”, a declarat mai declarat senatoarea.

ADVERTISEMENT