News

Diana Șoșoacă, atacată dur de un lider PNL: ”Locul acesteia e la spitalul de psihiatrie”

22.03.2021 | 15:50
Diana Sosoaca atacata dur de un lider PNL Locul acesteia e la spitalul de psihiatrie
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoarea care se declară public împotriva măsurilor luate de autorități în pandemie, a fost atacată extrem de dur de un lider PNL, după ieșirile sale din ultima perioadă, atunci când a participat la mai multe proteste.

Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4, s-a arătat revoltat de ultimele apariții publice stradale ale fostei parlamentare AUR, pe care o cataloghează drept ”descreierată”.

ADVERTISEMENT

Liberalul merge mai departe cu atacul la adresa Dianei Șoșoacă și spune că ”locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie”.

Atac dur la adresa senatoarei Diana Șoșoacă din partea unui lider PNL: ”Locul ei e la spitalul de psihiatrie”

Weekend-ul recent încheiat a fost unul dominat de alte proteste anti-restricții în Capitală. În fruntea celor ieșiți în stradă s-a aflat, la fel ca la precedentele acțiuni, senatoarea Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dansat, a scandat contra guvernanților și a continuat cu acuzațiile extrem de grave legate de măsurile, considerate de ea abuzive, din această perioadă.

În ceea ce-l privește pe Pavel Popescu, coleg de Parlament cu avocata din postura de deputat PNL, acesta este dezgustat de ieșirile ei și o trimite la spitalul de psihiatrie.

ADVERTISEMENT

”Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc”, scrie Popescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Liderul PNL vrea măsuri mai aspre contra ”unor fenomene de genul Șoșoacă”

În finalul mesajului său, Popescu cere personalului medical din prima linie să distribuie imagini cu lupta pentru viață a unor pacienți aflați în stare gravă, pentru ca populația să conștientizeze pericolul.

De asemenea, acesta promite că va căuta să impună o legislație care să pedepsească ”fenomene de genul Șoșoacă”.

”Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate.

Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament. Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice”, mai scrie liberalul.

În cursul zilei de luni, 22 martie, ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul organizat weekend-ul trecut în Capitală.

ADVERTISEMENT