ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă cere oprirea incinerării lui Bogdan Stanoevici. A depus plângere la Parchetul General

Autor: Cerasela Stafie | 15.01.2021 | 16:59
Diana Șoșoacă cere oprirea incinerării lui Bogdan Stanoevici. A depus plângere la Parchetul General
Diana Șoșoacă cere oprirea incinerării lui Bogdan Stanoevici. A depus plângere la Parchetul General Colaj: Fanatik

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se oprește din a face declarații controversate la adresa morții lui Bogdan Stanoevici. Reprezentanta AUR cere oprirea incinerării actorului și a depus o plângere pentru omor la Parchetul General.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a făcut scandal și la înmormântarea fostului politician, fiind convinsă că acesta nu a murit din cauza infecției cu Covid-19. Deși a spus că este de părere că artistul ar fi murit din cauza unui infarct, senatoarea lansează acum acuzații de omor.

Bogdan Stanoevici a pierdut lupa cu boala provocată de Covid-19 în urmă cu trei zile. Fostul politician era un aprig contestatar al măsurilor de protecție și considera că este sănătos și nu are nevoie de mască de protecție.

Diana Șoșoacă cere oprirea incinerării lui Bogdan Stanoevici. A depus plângere la Parchetul General

Diana Șoșoacă a depus în această dimineață o plângere la Parchetul General cu privirea la moartea actorului. Femeia susține că demararea unei anchete este susținută de „suspiciuni rezonabile”.

ADVERTISEMENT

„Din tot ceea ce se menționează de către persoanele care l-au văzut în spital și care au și vorbit cu el înainte de internare, eu consider că sunt suspiciuni rezonabile pentru începerea unei anchete în acest caz și este obligatorie stoparea incinerării. Înțelegeam dacă era înmormântat, dar să-l incinerezi, să se piardă orice urmă, mie mi se pare…”,  s spus senatoarea.

Aceasta a povestit și că fostul politician nu dorea să fie incinerat: „eu, din câte am vorbit cu Bogdan, de-a lungul prieteniei noastre, lui nu-i plăcea să vorbească despre moarte. Era un om vesel, optimist. Mi-a spus odată, vorbeam despre incinerare și s-a uitat la mine și a zis ‘totuși aș vrea să-mi păstrez corpul intact’”.

„Solicit anchetarea acestui caz pentru omor și, evident, trebuie să se prezinte toate probele, deci, inclusiv, corpul său, astfel încât să se realizeze o autopsie și să vedem. Vom cere și un expert parte, pentru că nu mai am încredere. La câte îmi vin la Comisia de Abuzuri, vă spun sincer, eu nu mai am încredere că mai există corectitudine în această țară, cu tot respectul. Doresc un expert parte care să ne asiste”, a declarat avocata în direct la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când senatoarea lansează acuzații de omor cu privire la moartea fostului ministru din guvernul Ponta. Pe contul de Facebook acesta a distribuit mai multe postări în care acuză că omul a fost omorât și că vorbim de o crimă.

Șoșoacă nu s-a oprit nici la înmormântarea actorului. Declarațiile făcute de reprezentanta AUR i-a făcut pe apropiații lui Stanoevici să răbufnească și să sară la bătaie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!