News

Diana Șoșoacă cheamă românii în stradă: „Trădătorii trebuie să dispară”

01.02.2021 | 08:38
Diana Sosoaca cheama romanii in strada Tradatorii trebuie sa dispara
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă îndeamnă românii să se alăture în număr cât mai mare protestelor de stradă îndreptate împotriva autorităților după incendiul în care au pierit șapte pacienți internați la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală cu forme grave de Covid.

Poporul român trebuie să iasă în stradă. România este condusă de niște criminali”, a transmis s enatoarea Alianței pentru Unirea Românilor, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, solicitând, totodată, Direcției Naționale Anticorupție să se autodesființeze.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta a fost prezentă, duminică seara, alături de alte câteva zeci de persoane, în fața Ministerului Sănătății, pentru a cere demisia ministrului Voiculescu și măsuri urgente pentru formarea sistemului sanitar după tragedia de la Matei Balș.

Diana Șoșoacă, dezlănțuită după incendiul de la Matei Balș. Cheamă românii în stradă

Poporul român are apărătorii lui, dar trădătorii trebuie să dispară, să fie judecați si băgați în închisorile pe care ei le-au pregătit pentru alții.

ADVERTISEMENT

Au omorât oamenii în spitale. Solicit DNA-ului să se autodesființeze. Trebuie să iasă adevărul la suprafată.

Acesta este semnalul pe care vi-l dau! Poporul român trebuie să iasă in stradă! România este condusă de niște criminali!”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

ADVERTISEMENT

Cât despre incendiul produs vineri dimineață și soldat cu moartea a șapte pacienți care se confruntau cu forme severe ale bolii Covid-19, senatoarea AUR admite că are suspiciuni și vrea ca autoritățile să investigheze acest caz.

Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea.

ADVERTISEMENT

Eu cred că organele de anchetă trebuie să meargă pe acest pilon. Deja vorbim de Giuleşti 2 şi Piatra Neamţ 2. Uitaţi-vă că acei oameni sunt carbonizaţi.

Ca să poată un corp să fie carbonizat, înseamnă că a trecut timp foarte mult. Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?

Din informaţiile mele, au arsuri interne, cumplite. Arsurile interne nu se pot realiza decât dacă a fost o arsură pe cale aeriană. Aeroterma nu poate declanşa o astfel de explozie. Este vorba de o cantitate foarte mare de oxigen.

Eu îmi doresc să cadă acest guvern, pentru că nu are ce căuta acolo. Se vede foarte clar că suntem mai preocupaţi de masca lui Şoşoacă şi de dosarul medical al lui Şoşoacă, decât să facem ordine în sistemul medical şi să avem grijă de oameni”, a mai spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT