News

Diana Șoșoacă continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare: “O putere fascistă”

09.03.2021 | 22:47
Diana Sosoaca continua atacurile la adresa coalitiei de guvernare O putere fascista
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a oferit marți, la RTV, o declarație foarte dură despre coaliția de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, declarând despre aceasta că: “este o putere cu caracter fascist, suntem ca în lagăre”.

În cursul acestei zile senatoarea a îndemnat persoanele să protesteze împotriva tuturor restricțiilor asupra populației, impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Luni, Șoșoacă a avut o declarație șocantă, spunând că în Europa populația este într-o stare extrem de agitată și că există milioane de persoane care protestează în Germania, dar nu a indicat nicio sursă.

Diana Șoșoacă nu se oprește, continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare: “Este o putere fascistă”

“În România avem o putere cu caracter fascist și am mai avut-o și anul trecut. Suntem ca în lagăre, să ne ferească Dumnezeu să ajungem în secțiile ATI COVID din spitale.

ADVERTISEMENT

În Franța, Italia și SUA sunt alte protocoale, se dă ivermectină, se dau alte medicamente. Mă sună încontinuu zeci de medici și asistente.

Nu de acum folosesc termenul de fascism, l-a folosit și colegul Gheorghe Piperea, îl folosesc de peste un an.

ADVERTISEMENT

Nu vom renunța până când această putere dictatorială nu va renunța la omorârea oamenilor.Voi realizați că acești oameni sunt legați la ATI COVID? Atunci, ce șanse au avut oamenii ăia arși să scape?”, a declarat Diana Șoșoacă la RTV.

Diana Șoșoacă, delir incredibil la TV: “Europa fierbe, sunt milioane de oameni pe străzi”

Diana Șoșoacă: “Toată Europa este în fierbere, sunt milioane de oameni pe străzi care se luptă cu forțele de ordine, în Germania au ieșit peste 2.5 milioane de nemți săptămânal și au protestat, au ajuns la bătăi cu jandarmii. Când au ieșit în America oamenii să protesteze, au avut multe infectări?”

ADVERTISEMENT

Niels Schnecker: “După proteste au fost foarte mulți morți în SUA, acest lucru s-a văzut…”

Șoșoacă: “Lăsați exagerările astea, nu vă crede nimeni, avem rude și oameni în SUA, nu există așa ceva, încetați odată cu aceste minciuni (n. red. datele oficiale care arată că peste 520.000 de oameni au decedat în SUA în urma infecției cu SARS-CoV-2), e inadmisibil așa ceva.

Domnul profesor Streinu-Cercel mi-a zis că poate am avut covid și că probabil eu am mers pe imunitate de turmă.

Da eu am mers pe imunitatea de turmă, adică varianta deșteptă. Cine v-a spus așa ceva, vă minte cu nerușinare, aparatul RT-PCR nu poate să depisteze cine este infectat. Dați-mi date oficiale!”

ADVERTISEMENT