News

Diana Șoșoacă continuă seria acuzațiilor la adresa lui Vlad Voiculescu: “L-am prins în flagrant”

24.02.2021 | 21:26
Diana Sosoaca continua seria acuzatiilor la adresa lui Vlad Voiculescu Lam prins in flagrant
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoarea aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, continuă seria de acuzații la adresa Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, comentând miercuri, la România TV, incidentul de la “Marius Nasta”, spunând că: “pe domnul ministru l-am prins în flagrant asupra faptului, rămâne să ne spună dânsul asupra cărui fapt”.

Senatoarea Șoșoacă a început în urmă cu câteva zile seria de acuzații ferme la adresa lui Voiculescu, despre care consideră că a creat o diversiune prin incidentul de la Institutul “Marius Nasta”.

ADVERTISEMENT

Pe 21 februarie un scurtcircuit a dus la evacuarea pacienților din unitatea mobilă ATI, fiind un risc ridicat de incendiu.

Diana Șoșoacă continuă acuzațiile: “L-am prins pe Vlad Voiculescu în flagrant”

“Dacă nu avea mască domnul Voiculescu, îi cădea fața când m-a văzut. S-a șocat, ce să spun? Nu s-a așteptat, din câte știu, a dat un interviu, era liniștit.

ADVERTISEMENT

Nu s-a așteptat domnul Voiculescu să vin, zici că l-am surprins în flagrant asupra faptului. Noi avocații știm ce întrebări să adresăm.

Ceea ce m-a frapat este că nu era vorba de un incendiu, de răniți, de morți, era un scurtcircuit care se poate întâmpla oricând, erau nu știu câte mașini de pompieri și erau toți prezentatorii TV.

ADVERTISEMENT

Deci nu erau reporterii obișnuiți, erau și aceia, dar erau și unii dintre cei mai importanți prezentatori ai emisiunilor din prime-time. De ce domnul Voiculescu nu a venit la Balș unde am avut morți din prima zi și ne-am trezit cu dânsul la ‘Marius Nasta’ din prima secundă?

Eu veneam din Valea Jiului, am fost anunțată că este Voiculescu aici, dacă vreau să îl văd. Cum să nu vin la domnul Voiculescu care nu răspunde la interpelări, telefon și întrebări?

ADVERTISEMENT

Eu merg pe stradă fără mască să mă recunoască lumea pe stradă. Pe mine mă interesa să îi adresez domnului Voiculescu câteva întrebări, e uimitor câte personalități erau acolo pentru un scurtcircuit.

Dar am făcut legătura imediat, veneam din Valea Jiului, după mine a venit acolo domnul Cristian Terheș să vorbească cu minerii, deja eram doi: un parlamentar și un europarlamentar.

Cum poți să anulezi un eveniment foarte important care putea să escaladeze foarte ușor, protestul unor mineri care nu își primiseră drepturile de luni de zile și care scădeau de cinci zile în subteran la 350 de metri adâncime?

Vineri seara domnul Cîțu a spus că protestul minerilor a luat sfârșit, uite, dar nu s-a așteptat nimeni să fie doamna senator Șoșoacă chemată acolo și să se ducă.

Știam că dacă mă duc vor fi toate televiziunile după mine, foarte bine că a fost așa, am putut să arăt care este adevărul din Valea Jiului”, a declarat Diana Șoșoacă.

 

ADVERTISEMENT