News

Diana Șoșoacă, delir în Parlament: „Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu“

Diana Șoșoacă a afirmat, în ședința de joi Parlamentului pentru învestirea guvernului, că va chema lumea la nesupunere civiă în cazul în care va fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii.
25.11.2021 | 14:08
Diana Sosoaca delir in Parlament Arafat cu armata lui de 90000 de afgani vor intra peste noi in case si ne vor vaccina obligatoriu
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a afirmat, în ședința de joi Parlamentului pentru învestirea guvernului, că va chema lumea la nesupunere civiă în cazul în care va fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii.

Senatoarea a pomenit despre „o armată de 90.000 de afgani și alți migranți”, condusă de Raed Arafat, care va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina: „Nu m-aș fi gândit niociodată că PSD și PNL vor reuși să guverneze împreună. Suntem în geometria neecludiană: două paralele se întâlnesc la infinit”, a afirmat ea.

ADVERTISEMENT

„Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situație sanitară poate ar fi fost bună o dictatură militară aici, în Parlament. Mă gândesc la Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani și alți emigranți care vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu”, a continuat Diana Șoșoacă.

„Eu personal voi scoate cât pot de mulți români în stradă“

Senatoarea a criticat faptul că în Guvernul Ciucă se află o singură femeie: „Avem un guvern în care există o singură persoană de sex feminin, nu gen, sex feminin. Nu aveți și alte persoane care să fie capabile să ocupe o funcție? O să vă fac niște vizite la Ministerul Familiei, doamna Firea, pentru că avem de rezolvat câteva treburi”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă a amenințat că va face îndemnuri la nesupunere civică dacă va fi impusă prin lege obligativitatea certificatului verde: „Vă spun în calitate de jurist că există principiul lui Thoreau (Henry David Thoreau, filozof american – n.r.), dreptul la nesupunere civică. Când veți avea pașaportul verde și veti impune vaccinarea obligatorie, eu personal voi scoate cât pot de mulți români în stradă și veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică.“

„Nu voi putea niciodată să votez un astfel de guvern. Există legitimă apărare. În condițiile în care vor intra peste noi în case să ne vaccineze, avem dreptul să ne apărăm viața”, a mai spus senatoarea independentă.

ADVERTISEMENT

Arafat, una dintre țintele preferate ale Dianei Șoșoacă

Cunoscută pentru declarațiile și ieșirile sale controversate, Diana Șoșoacă a lansat mai multe atacuri la adresa lui Raed Arafat.

La începutul lunii octombrie, ea a publicat pe Facebook un „Edict al Democratiei si statului de drept in Romania“, în care cere „condamnarea pe viata“ a sefului DSU, ieșirea României din Uniunea Europeană și cercetarea pentru omor a jurnaliștilor care au scris despre pandemie.

ADVERTISEMENT

„Poporul român decretează că retrage cetățenia română lui Raed Arafat pe care îl condamnă la închisoare pe viață! Solicităm Parchetului General reținerea și încarcerarea lui!“, a scris Diana Șoșoacă pe pagina sa.

Șoșoacă l-a acuzat pe Raed Arafat că abuzează copiii

Tot în octombrie, Șoșoacă a trimis către ministerul de Interne o petiție intitulată „Cine sunteți, domnule Arafat?” și în care afirmă că secretarul de stat aflat la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență abuzează minorii. Ea nu a precizat în ce fel abuzează Arafat copiii, însă, potrivit newsweek.ro, este posibil ca ea să fi făcut referire la restricțiile impuse de pandemie și de vaccinarea anti-covid.

Șoșoacă a mai solicitat Ministerului de Interne să-i transmită de ce nu este demis Arafat și îi cere acestuia să dezvăluie pentru ce servicii secrete lucrează.

„Cât timp mai abuzați de funcția dvs pentru a interna la psihiatrie oamenii care au curaj să vă înfrunte?”, a mai scris Șoșoacă în petiția sa.

Cu câteva săptămâni, senatoarea ceruse ministrului de interne, Lucian Bode, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, dar și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”.

Ea a solicitat, de asemenea, să i se pună la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului. Ministerul de Interne i-a răspuns printr-o adresă în care arăta că aceste informații îi exced competențele.

ADVERTISEMENT