News

Diana Șoșoacă, un nou derapaj în direct, la TV. Cu ce lider politic criminal l-a comparat pe primarul Timișoarei

10.03.2021 | 21:56
Diana Sosoaca un nou derapaj in direct la TV Cu ce lider politic criminal la comparat pe primarul Timisoarei
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, în prezent independentă, a avut un derapaj greu de catalogat, în direct la România TV, miercuri, în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu. Aceasta l-a comparat pe Dominic Fritz cu un lider politic vinovat de exterminarea a milioane de oameni în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Marți, senatoarea a catalogat coaliția de guvernare drept o putere fascistă și a comparat spitalele din România, în special secțiile de terapie intensivă destinate pacienților infectați cu coronavirus, cu lagărele de concentrare.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă a avut o declarație surprinzătoare miercuri, explicând că dacă PSD ar face câteva schimbări, printre care și debarasarea de baroni locali, ar putea să fie un partid curat.

Diana Soșoacă, derapaj incredibil. Cu ce lider politic criminal l-a comparat pe Dominic Fritz

Victor Ciutacu: “Ce diferență este între restricțiile din Timișoara și cele din starea de urgență, doamna senatoare? Dacă ai peste 65 de ani, ai voie să ieși doar trei ore din casă”.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă: “Hail Fritz, ce pot să spun?”

Ciutacu: “Nu, haideți, vă rog eu frumos, nu începeți cu aceste lucruri, doamnă!”

Șoșoacă: “Ba da, să știți, vreau să vă spun că există un singur partid care a avut curajul să manifeste alături de poporul român, e vorba de Partidul Neamul Românesc, al lui Ninel Peia, căruia îi mulțumesc pentru prezență”.

Diana Șoșoacă nu se oprește, continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare: “Este o putere fascistă”

“În România avem o putere cu caracter fascist și am mai avut-o și anul trecut. Suntem ca în lagăre, să ne ferească Dumnezeu să ajungem în secțiile ATI COVID din spitale.

ADVERTISEMENT

În Franța, Italia și SUA sunt alte protocoale, se dă ivermectină, se dau alte medicamente. Mă sună încontinuu zeci de medici și asistente.

Nu de acum folosesc termenul de fascism, l-a folosit și colegul Gheorghe Piperea, îl folosesc de peste un an.

ADVERTISEMENT

Nu vom renunța până când această putere dictatorială nu va renunța la omorârea oamenilor.Voi realizați că acești oameni sunt legați la ATI COVID? Atunci, ce șanse au avut oamenii ăia arși să scape?”, a declarat Diana Șoșoacă la RTV.

 

ADVERTISEMENT